AV media
Image default
Auto's en Motoren

Hoe kun jij binnen korte tijd jouw auto verkopen?

Zoek je al een lange tijd naar een koper voor de auto die jij niet meer gebruikt, maar lukt het maar niet om de juiste koper te vinden? Verkoop dan de auto via ikwilvanmijnautoaf.nl en je zult zien dat jouw auto verkopen erg eenvoudig kan zijn. In korte stappen heb jij zo jouw auto te koop gezet voor duizenden potentiële kopers om te zien.

Wat zijn de stappen voor een snel verkoopproces?

Het verkopen van jouw auto gaat er erg simpel aan toe, maar voordat jij hiermee kan starten moet de auto eerst worden aangemeld. Omdat je niet uit huis hoeft te gaan om de auto te verkopen moet je een aanmeldformulier invullen. Dit formulier vul je naar waarheid in en je geeft aan in welke staat de auto verkeert. Dit is de gelegenheid om als het ware jouw verkooppraatje te houden. Vertel wat de auto bijzonder maakt, maar geef ook de minder leuke dingen aan, zodat een koper precies weet wat te verwachten is. Daarna wordt er een controle uitgevoerd om na te gaan of de auto inderdaad zo uitziet als dat jij hebt aangegeven. Hierna wordt de auto namens jou te koop gezet. Vanaf dit moment kan een ieder een bod uitbrengen. Jij wordt hiervan op de hoogte gesteld en wanneer jij een goed gevoel hebt bij een koper dan zorgen wij ervoor dat beide partijen de overdrachtsdocumenten via de mail ontvangen. Natuurlijk moet de koper van de auto de auto ook in ontvangst kunnen nemen. Jij hoeft ook hiervoor niet zelf in contact te komen met de koper om een afspraak te maken. Dit wordt voor jou (volgens jouw beschikbaarheid) ingepland. De auto wordt dan overgedragen binnen 14 dagen.

Wat als de auto in een slechtere staat verkeert dan is aangegeven?

Als blijkt dat het aanmeldformulier niet juist is ingevuld en er schade aan de auto is wat niet eerder vermeld is, dan is de koper vrij in het aanpassen van de verkoopprijs van de auto. Dit moet natuurlijk wel naar redelijkheid gebeuren. Als jij het niet eens bent met de nieuwe verkoopprijs dan komt de overeenkomst te vervallen. Je kunt dan alsnog de auto te koop stellen en een nieuwe koper zoeken. Jouw auto aanmelden kan op elk moment via jouw smartphone of computer. Voor vragen kun je contact zoeken met de klantenservice afdeling op werkdagen tussen 09:00 – 20:00 uur. En op zaterdagen tussen 08:00 – 17:00 uur.