AV media
Image default
Auto's en Motoren

Het bekleden van het interieur van uw oldtimer overlaten aan experts

U kunt het modern bekleden van het interieur van uw oldtimer of andere wagen maar beter overlaten aan echte experts, zo bent u er zeker van dat u steeds op écht vakmanschap rekent. De specialisten van Qrosh uit Maldegem nemen die klus graag voor hun rekening en zijn al jaren gespecialiseerd in het modern bekleden van het interieur van alle soorten wagens, zo ook van een oldtimer. Lees verder en ontdek wat deze experten voor u in petto hebben en wat ze voor u kunnen betekenen. 

Schakel deze experten in en profiteer van de vele voordelen

De specialisten van Qrosh beschikken over alle nodige capaciteiten, zo ook het efficiënt en modern bekleden van het interieur van uw wagen, zoals een oldtimer. Daarnaast rekent u ook op hen bij volgende diensten:

–        het herstellen, renoveren of herstofferen van autozetels en kussens in leer (Connolly-leer of Bentley-leer)

–        Tapijten maken

–        Stuurwielen en dashboards herstellen

–        Zijpanelen, hoedenplanken, plafondbekleding en meer repareren

–        Renoveren en bekleden van het interieur van bijvoorbeeld een oldtimer, met een uitstraling die modern oogt

–        En nog veel meer

Doe dus met een gerust hart een beroep op de capaciteiten en de kennis van deze specialisten in het modern bekleden van het interieur van een oldtimer, of een andere wagen en zelfs een boot! Wilt u graag uw vrachtwageninterieur bekleden, of wilt u graag een nieuwe softtop laten plaatsen? Schakel deze experten dan zeker ook in!

Stel al uw vragen aan deze experten

Wilt u meer te weten te komen over alle diensten die deze specialisten aan te bieden hebben? Neem dan gerust contact met hen op. Wilt u meteen een afspraak maken voor het modern bekleden van het interieur van uw oldtimer of andere auto? Dan contacteert u deze experten aan de hand van de contactgegevens die u snel en eenvoudig terugvindt op de website van deze specialisten.