AV media
Image default
Auto's en Motoren

Auto huren voor korte of lange periode in Antwerpen

Bij Autoverhuur Meerschaert in Damme, in regio Antwerpen, kan u gemakkelijk zelf kiezen of u graag een auto voor lange of korte periode wilt huren. Zij bieden deze dienst aan voor particulieren en ondernemingen. U rekent steeds op een uitstekende service en de laagste prijs. Hun prijzen leunen zelfs dicht aan bij de klassieke leasecontracten. De verhuur van deze onderneming is echter heel wat flexibeler.

Het verschil tussen huren voor lange en korte termijn

Een auto huren voor een lange of korte periode in Antwerpen klinkt wellicht nogal vaag. Wat is juist een lange termijn? Bij deze experten kan u voor lange termijn huren vanaf 30 dagen. Wie dus graag langer dan een maand met het hele gezin op reis wilt gaan, neemt het best een kijkje tussen het uitgebreide wagenpark vol met gezinswagens voor 5 tot 8 personen. Onder een korte termijn begrijpen deze specialisten enkele uren tot dagen en weken. In de prijs zit in dat geval al enkele kilometers inbegrepen. Rijdt u er doorheen de dag of dagen toch meer dan verwacht? Dan betaalt u een bepaald bedrag per kilometer. Hoeveel dit bedrag juist bedraagt, hangt af van het type auto dat u huurt. Een grote auto of bestelwagen zal uiteraard meer kosten dan een kleine wagen. Of u nu ervoor kiest om een ruime auto te huren voor lange periode in de buurt van Antwerpen of toch eerder een kleine wagen, u geniet altijd van 24/7 bijstand in heel Europa. Daarbovenop zit ook een omniumverzekering inbegrepen in de prijs.

Reserveer snel een auto voor een lange termijn

Bent u een particulier of bedrijf die interesse heeft in een auto voor korte of lange termijn? Dan zit u altijd goed bij Autoverhuur Meerschaert. Wacht niet langer en ga vandaag nog een auto reserveren voor enkele maanden of dagen. Zij helpen u graag verder om de nodige informatie te verstrekken. U belt hen hiervoor 24/7.

https://www.verhuurmeerschaert.be/nl