AV media
Image default
Bedrijven

Een tractor kopen of huren in Antwerpen

Een tractor kopen in regio Antwerpen is een hele investering. Het is daarom niet zomaar een beslissing die je snel maakt. Je vraagt daarom het best advies aan de experten van WVT Agri in Berlaar. Deze onderneming is begonnen in 2009 en heeft dus al heel wat ervaring opgedaan op het gebied van landbouwmachines. Ze bekijken je situatie en stellen voor om een tractor bij hen in regio Antwerpen te kopen of huren.

Kies voor een van de vele topmerken

Wil jij een nieuwe tractor kopen in de regio Antwerpen van een topmerk? Dan hebben deze specialisten zeker enkele opties aan te bieden. Zo is er bijvoorbeeld Weidemann. Dit bekende merk draait al vele jaren mee in de wereld van de landbouwmachines en produceert regelmatig nieuwe tractoren. Al hun modellen zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je efficiënt aan de slag kan om jouw gewassen te oogsten. Bij WVT Agri in Berlaar kan je bovendien ook kiezen of je een tractor van dit merk wilt kopen of huren. Welke optie voor jou het best geschikt is, hangt uiteraard af van hoe lang je de tractor nodig hebt. Gaat het om een kortere en eenmalige periode? Dan is de verhuur van een Weidemann-tractor wellicht heel wat voordeliger dan de aankoop van een machine. Gaat jouw voorkeur uit naar een ander merk? Dan neem je het best eens een kijkje tussen de modellen van Fendt of Krone. Weidemann is namelijk niet het enige merk dat zij verkopen en verhuren.

Neem contact met hen op om de merken te ontdekken

Heb jij interesse om een tractor te kopen bij dit bedrijf in regio Antwerpen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog telefonisch contact met hen. Ze staan heel de week voor je klaar tussen 8u en 12 en in de namiddag tussen 13u tot 18u. Op zaterdag zijn ze de hele voormiddag open. Alleen op zondag zijn ze gesloten.

https://wvtagri.be/occasie-tractoren/