AV media
Image default
Bedrijven

Creëer ruimte in uw garage door een aluminium overkapping aan te schaffen

Staat uw garage vol met alle spullen van uw kinderen, fietsen en werkgerief? Dan is er wellicht geen plaats meer over voor een auto. Voor zulke gevallen bieden de specialisten van Adema-Stiens de perfecte oplossing: een aluminium overkapping. Door een carport te kopen die bij uw huis past, parkeert u uw wagen zonder problemen op zijn eigen plekje. U hoeft hierdoor ook geen parkeerplaats te zoeken op het straat en u kan de wagen veilig aan uw woning zetten.

Welk materiaal gebruiken ze om een overkapping te maken?

Bij het ontwerpen van een luifel waar uw auto onderstaat, moet er goed nagedacht worden over het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt. Zo kan het zijn dat u hout heel mooi vindt, maar dat het niet stevig genoeg is om alle weersomstandigheden te overleven. De integriteit van de constructie mag niet in gevaar komen tijdens stevige windstoten of een felle regenbui. Bij Adema-Stiens maken ze daarom gebruik van polycarbonaat. Dat materiaal is niet alleen zeer stevig, maar beschermt uw wagen eveneens tegen gevaarlijke uv-straling. Een aluminium overkapping kan bovendien in heel wat verschillende vormen gemaakt worden. Wilt u graag een carport kopen met een rond dak? Dan is dat met een aluminium luifel van deze speciaalzaak perfect mogelijk. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens praktisch. De typische Belgische regen glijdt zo van het dak af. Wilt u nog andere mogelijke materialen of vormen ontdekken? Op de website skiatsu.be vindt u het volledige aanbod van deze experten in carports.

Bekijk de opties voor meerdere wagens

Heeft u meerdere wagens die u thuis veilig wilt kunnen zetten? Dan kan u het best een carport kopen met twee of meer plekken. Een aluminium overkapping met meer ruimte is een van de vele modellen die deze experten verkopen. Bekijk vandaag nog alle opties online of breng een bezoekje aan de showroom in Nederland! De vriendelijke medewerkers van Adema-Stiens helpen u graag verder.