AV media
Image default
Bedrijven

Op deze winterdienst in Oost-Vlaanderen kunt u rekenen

Bent u op zoek naar een winterdienst in Oost-Vlaanderen voor het leveren van strooizout en het ruimen van sneeuw? Dan moet u bij Winter Services uit Gent zijn. Deze mensen hebben als doel om de toegang tot uw locatie en het verkeer errond zo veilig mogelijk te laten verlopen, en ongelukken door gladheid te vermijden.

Een automatische interventie

Indien u een abonnement neemt op hun diensten komen ze automatisch langs wanneer er een weerwaarschuwing is voor sneeuw of ijzel. Op die manier zorgen zij voor de veiligheid rond uw woning of uw bedrijf. Indien u geen abonnement neemt kunt u evengoed op hen rekenen, en in dat geval komen ze op aanvraag langs. Deze winterdienst in Oost-Vlaanderen maakt het hun prioriteit om voor een veilige en volledige toegang tot uw locatie te zorgen door strooizout te voorzien en sneeuw te ruimen. Op die manier moet u zich geen zorgen maken over uw eigen veiligheid, of over die van uw werknemers en klanten. Het is natuurlijk belangrijk dat uw bedrijf blijft draaien, ondanks slechte weersomstandigheden. Daarom kunt u in Oost-Vlaanderen op deze firma rekenen voor het leveren en verdelen van strooizout, of het ruimen van sneeuw.

Ze staan steeds voor u klaar

Tussen 1 november en 31 maart staat Winter Services 24/7 voor u klaar. U kunt hen dus steeds bereiken in geval van nood, of om preventief zout te komen strooien. Ze maken bovendien steeds gebruik van professioneel materiaal, zodat u de garantie heeft dat alles op een goede manier gebeurt. Deze winterdienst beschikt over een grote voorraad strooizout, verspreid over heel Oost-Vlaanderen en de rest van België. Dat wilt zeggen dat u hen ook een zoutkist kunt laten leveren op uw locatie, zodat u zelf strooizout bij de hand heeft in geval van gladheid. Dat is handig zodat u niet telkens deze firma moet optrommelen. Neem contact met hen op voor meer informatie.

https://www.winterservices.be/strooizout-oost-vlaanderen/