AV media
Image default
Auto's en Motoren

De renting van elektrische wagen van Hyundai

In de toekomst krijgen elektrische auto’s een steeds prominentere plek. Het is daarom nu de perfecte tijd om het al eens uit te proberen door te kiezen voor de renting van een wagen bij Move2Green. Deze specialisten uit Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst, hebben heel wat topmerken ter beschikking voor zowel korte als lange termijn. Het is bovendien ideaal om als bedrijfswagen een elektrische auto te huren.

Hyundai-wagen huren

Een van de vele merken waartussen je kan kiezen voor de renting van een elektrische wagen, is Hyundai. Dit Zuid-Koreaanse merk doet heel wat inspanningen om een groen bedrijf te worden. Ze zijn zo ook steeds op zoek naar nieuwe technologieën om ecologische auto’s te produceren. Zo ontwierpen ze bijvoorbeeld al het bekende model Ioniq. Hier bestaan ondertussen al verschillende uitvoeringen van, de ene nog groener dan de andere. Je vindt heel wat van de modellen van dit merk bij de speciaalzaak Move2Green. Deze wagens zijn namelijk perfect om als bedrijfswagen te huren, dankzij hun comfortabele interieur en duurzaamheid. Door het originele ontwerp heb je heel wat meer ruimte dan bij andere wagens, waardoor je altijd goed zit. Je kan zo ook meer spullen meenemen of samen met je collega’s carpoolen. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over de schadelijke stoffen, want deze wagen rijdt volledig op groene energie. Zo rijd je bovendien altijd met een goed gevoel de baan op. Daarnaast is de wagen zeer stil, omdat het geen klassieke motor heeft.

Maak een testrit met een wagen van Hyundai

Vooraleer je een contract tekent voor de renting van een elektrische wagen, is het een goed idee om eerst eens een testrit te maken. Zo weet je exact wat je moet verwachten van de bedrijfswagen die je gaat huren. Wil je meer informatie over het aanbod en de diensten van deze onderneming? Dan neem je het best eens een kijkje op de website van deze experten: move2green.be