AV media
Image default
Auto's en Motoren

Voorkom onderhoud aan uw auto door nieuwe banden te plaatsen

Onderhoud aan een auto kan vrij kostelijk zijn. Dit kan u echter eenvoudig voorkomen door op tijd langs te gaan voor onderhoud bij de garage van Autocenter Meeus in Mol. Zij zorgen voor een uitvoerig onderhoud voor uw auto en repareren de nodige onderdelen. Tijdens de wisseling van de seizoenen staan ze eveneens voor u klaar om uw banden te verwisselen.

Vierseizoenbanden: de gulden middenweg

Wilt u graag wat geld besparen door slechts één set banden te gebruiken doorheen het jaar? Dan raden de specialisten van Autocenter Meeus hun bekende vierseizoenbanden aan. Het is de ideale oplossing en biedt altijd voldoende grip tijdens de winter. Bovendien heeft u geen last van een langere remweg, zoals het geval is wanneer u winterbanden er in de zomer op laat staan. Let wel op: het is in verschillende Europese landen verplicht om in de wintermaanden winterbanden te hebben. Als u dus vakantieplannen heeft, maakt u het best toch een afspraak bij deze garage in Mol.

Combineer onderhoud en nieuwe banden

Bent u van plan nieuwe banden te laten plaatsen door de ervaren mecaniciens van Autocenter Meeus? Dan kan u dit eenvoudig combineren met het onderhoud van uw auto in deze garage. Ze hebben speciale apparatuur ter beschikking om snel mogelijke problemen of autoschade te vinden. Op die manier weten ze meteen hoe ze het kunnen oplossen, zonder dat u hier ooit te veel voor moet betalen. Bespaar dus niet alleen geld, maar verbruik ook minder. Een auto die tiptop in orde is, rijdt nu eenmaal zuiniger.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is bij deze specialisten? Kom alles te weten over het onderhoud voor uw auto bij deze garage in Mol door hun website te bekijken: autocentermeeus.be. Ze zijn eveneens elke werkdag bereikbaar om al uw vragen en bemerkingen te beantwoorden. Contacteer hen vandaag nog om een afspraak te maken.