AV media
Image default
Media

De showbizzwereld zit niet stil

Wist jij al dat veel opnames voor online series en televisieprogramma’s momenteel volledig stilliggen? Door de genomen coronamaatregelen worden er geen nieuwe afleveringen opgenomen van The Voice Kids in België en ligt ook de productie van de serie “Familie” stil. De laatste berichten over de serie “Familie” zijn echter positief. Waar eerst geen anderhalve meter gerealiseerd kon worden op de set, heeft de regie bedacht om een Inner Circle samen te stellen. Dankzij social distancing kunnen deze acteurs wel dicht bij elkaar scènes spelen en intieme momenten kunnen neerzetten. Vreemdgaan zal er daarom dus niet meer bij zitten, al wordt dit niet uitgesloten.

Wie weet zal deze nieuwe methode van opnamen wel overgenomen worden door vele andere producties. De sets kunnen namelijk niet langer stil blijven, want dan zullen de kijkers ongeduldig worden. Nu de meesten ook thuis zitten, wordt er ook heel wat meer televisiegekeken en series bekeken. Showbizz24 houdt dit nauw in de gaten en blijft de regie interviewen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Op die manier weten wij jou direct te informeren wanneer er meer bekend is omtrent opnames van jouw favoriete series. Het celebrity nieuws blijft zich namelijk op elk moment van de dag vermenigvuldigen, omdat de sterren niet stil zitten in deze tijden. Ook via miniconcerten en thuisopnames proberen zij jou te bereiken en te entertainen.

Wil jij ook meer weten van de gebeurtenissen rondom jouw geliefde beroemdheden? Houd jij ook zo van roddelnieuws en mis jij geen één roddel over jouw favoriete acteurs? Showbizz24 helpt je een handje en zet de laatste interessante situaties in de showbizzwereld voor jou op een rijtje! Zo ben jij altijd en overal op de hoogte van de laatste berichtgevingen en loop je nooit meer achter de roddels aan!

https://showbizz24.be/