AV media
Image default
Media

Krijg Power BI onder de knie met een betaalbare cursus!

De laatste tijd maken bedrijven steeds meer gebruik van Power BI, wat een zeer handige tool is voor de communicatie van gegevens binnen bedrijven. Power BI maakt het gemakkelijk om gegevens te importeren uit databronnen, deze te verwerken en hierna ze te visualiseren. Ook is het makkelijk om in power BI je gegevens te delen met de rest van je groep of andere groepen zodat je makkelijk kan delen. Werken met Power BI is niet de makkelijkste taak, en velen vinden het moeilijk om onder de knie te krijgen. Hier bied de aanbieder Tailorit perfecte power bi cursus voor aan. 

Wat biedt tailor IT precies?

Tailor it heeft een vier verschillende cursussen die ze aanbieden op het gebied van power BI. Deze cursussen worden op verschillende niveaus aangeboden van de beginnende cursus tot een gespecialiseerde cursussen. We beginnen met de eerste training. Deze biedt een inleiding in Power BI. De training duurt twee dagen en hierbij ga je gericht in de praktijk kijken naar wat een SQL-database precies inhoudt en hoe je hiervan een model maakt met behulp van DAX berekeningen. Ook wordt er gekeken naar hoe je data importeert naar Power BI met behulp van Microsoft Excel.

Tweede training

In de tweede cursus wordt er ingegaan op de basiscursus. Hier wordt er specifieker ingegaan op de eerder geleerde aspecten en wordt er dieper ingegaan op alles wat Power BI te bieden heeft. Denk hierbij aan de visualisatie, gegevens verstrekking en verbanden zoeken met behulp van Power BI. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van zo’n cursus of je wilt simpelweg meer informatie over Power BI of de trainingen die aangeboden worden bij Tailorit kijk dan snel op onze website. Hopelijk zien we je snel terug bij een training. Tot snel!

https://www.tailorit.nl