AV media
Image default
Foto

Zo win je een lelijke kersttrui wedstrijd!

Heb jij binnenkort ook een ugly christmas sweater wedstrijd? Een wedstrijd wie de lelijkste trui heeft gevonden of gemaakt. Zo’n wedstrijd blijft altijd een van mijn favoriete bezigheden tijdens kerst. Je hebt de voorbereiding, het zoeken naar een idee, alle winkels af en ga zo maar door. Hier zijn een paar ideeën om de wedstrijd op zeker te winnen. 

Vraag je oma om een mooie kersttrui voor je te breien. Geef haar een ideetje voor het patroon of eventuele tekst. Waarschijnlijk vindt ze het harstikke leuk om te doen. De keuze is aan jou om tegen haar te zeggen of het voor een lelijke trui wedstrijd is of niet. Laat na de wedstrijd een mooie foto aan haar zien van jou in de trui. De kans is groot dat je haar dag maakt. 

Kies een trui met een foute tekst. Mensen zullen eerder raar opkijken van een tekst met een leuke, originele woordspeling dan het standaard rendier dat je overal ziet. Weet wel wie je publiek is. Weet zeker dat ze het kunnen hebben e zorg dat niemand beledigd raakt van je quote. Een toevoeging is om verder te denken dal alleen een trui. Combineer hem met de lelijkste kerstbroek die je kan vinden en vind de meest belachelijke schoenen die er zijn. 

Een leuke originele kersttrui hoeft helemaal niet veel te kosten. Je moet bij deze wel zeker weten dat je het kan maken bij je publiek. Tape een spiegel aan de voorkant van je sweater. Zo is de boodschap wel duidelijk denk ik. 

Als je niet zo van het zelf maken bent, is er altijd nog de optie om een kersttrui kopen. Neem een uurtje de tijd om het internet af te struinen op zoek naar de lelijkste trui die er bestaat. Iedereen houdt wel van een beetje vriendelijke competitie, veel plezier! 

http://www.uglyXmas.nl