AV media
Image default
Media

IP camera

GSM alarm

 

Een alarmsysteem is perfect om inbrekers af te schrikken. De luide sirene laat ze direct weten dat ze betrapt zijn. Alleen ben je zelf niet op de hoogte dat er wordt ingebroken. Dit is helemaal vervelend als je aan de andere kant van de wereld zit of op reis bent. Een oplossing om op de hoogte te blijven van de status van je woning is een GSM alarm. Met een GSM alarm krijg je direct een push notificatie op je telefoon, zodra er inderdaad is ingebroken. Mocht je voor een alarmsysteem met camera kiezen, dan kan je direct de beelden bekijken. Zo zie je of er echt wordt ingebroken of dat het om een vals alarm gaat. Bij een aantal GSM alarmsystemen is het zelfs mogelijk om je alarm via je telefoon uit te zetten. Dit is handig als je ver van huis bent en je buren gek worden van de sirene. Vooral als het een vals alarm is kunnen we ons goed voorstellen dat je het systeem zo snel mogelijk wilt uitzetten.

 

Persoonlijk alarm voor het afschrikken van inbrekers

Als ondernemer ben je in het bezit van een eigen pand. Helaas loop je hierdoor het risico op een inbraak of zelfs een overval. Als dit gebeurt wil je wel graag iemand kunnen waarschuwen. Vooral als je zelf in het gebouw aanwezig bent. Een uitvinding om dieven af te schrikken is met een persoonlijk alarm. Dit alarm kan je bij je dragen en een luide sirene laten afgaan om aan te geven dat er iets goed fout gaat. Met een beetje geluk schrikt de inbreker van de sirene die afgaat en maakt hij zich uit de voeten. In principe is het alarm niet verbonden met een meldkamer. Het is puur een middel om mogelijke overvallers of inbrekers af te schrikken. Je kan hiermee natuurlijk ook collega’s waarschuwen dat er iets goed mis is.

 

Kies voor een GSM alarm bij een nieuw alarmsysteem

 

Ben je van plan een nieuw alarmsysteem te installeren? Dan adviseren we om direct voor een GSM alarm te gaan. Met een GSM alarm krijg je direct een melding als er echt iets goed mis is. Zo blijf je ook op vakantie op de hoogte van de status van je woning. Zo ga je met een goed gevoel van huis.