AV media
Image default
Media

Instagram followers kopen

Wanneer je graag je Instagram account wilt commercialiseren is het belangrijk veel followers te hebben, of wanneer je gewoon populariteit wilt winnen voor de content die je plaatst. Het probleem hiermee is dat het moeilijk is om volgers te verkrijgen als je niet al veel volgers hebt. Daarom is het een uitstekend idee om Instagram followers te kopen. Tegenwoordig zijn er vele aanbieders op het internet waar je Instagram followers op een veilige manier kunt kopen. Zo kun je jouw Instagram account binnen no time laten groeien tot een populair en geliefd account!

 

De voordelen van Instagram followers kopen

Aangezien het lastig is om op een organische manier een groot volgersbestand op te bouwen mogen we dankbaar zijn dat er een oplossing zoals followers kopen bestaat. Het hebben van een grote hoeveelheid volgers op een Instagram account wekt vertrouwen en legitimiteit op onder potentiële ‘echte’ volgers die jouw profiel bezoeken. Ook zal je zien dat jouw account veel hoger in de zoekresultaten terecht komt dan een account met weinig volgers. Mensen zullen dan stukken sneller geneigd zijn om op die Follow knop te drukken!

 

De nadelen van Instagram followers kopen

Uiteraard zijn de followers die je koopt voor je Instagram geen echte followers, maar bots. Ver het algemeen zal niemand hierachter komen en ook hoef je je hier niet voor te schamen, want vele Instagram gebruikers en bekende influencers doen het ook. Maar als er opeens een hele random reactie onder je foto geplaatst wordt binnen 2 minuten dat je hem hebt geplaatst, dan kan dit voor je ‘echte’ volgers wellicht verdacht overkomen. Probeer dus niet in één keer duizenden volgers te kopen, maar bouw het geleidelijk op. Ook kun je een pakket kopen met followers die weinig tot geen interactie zullen hebben met je account.

 

Hoe gaat het kopen van Instagram followers in zijn werk?

Als je hebt besloten Instagram followers te gaan kopen, zal je er snel genoeg achter komen dat er talloze aanbieders op het internet te vinden zijn. In vele gevallen hebben zij je gebruikersnaam nodig, maar in sommige gevallen ook je wachtwoord. Je kunt uit pakketten kiezen die variëren van honderden tot duizenden en soms honderdduizenden volgers. Binnen korte tijd heb je dan je nieuwe volgers te pakken. Als je een beginnend account hebt dat nog niet zo lang bestaat of erg weinig volgers heeft, dan kan het wat langer duren voordat je al je volgers erbij hebt. Dit is voor de veiligheid van jouw account.