AV media
Image default
Media

Social media boosten met likes-kopen.nl

Likes-kopen.nl is al een aantal jaren de meest betrouwbare webshop als het aankomt op het verkopen van likes, volgers, views en nog veel meer. De online winkel is aangesloten bij webwinkelkeur. Ben je benieuwd naar de meningen van de klanten? Dan kan je op webwinkelkeur een kijkje nemen.

De privacy wordt goed beschermd en klantentevredenheid vinden ze erg belangrijk. Daarom werken ze op vaste tijdstippen en worden alle bestellingen iedere dag in het oog gehouden.

 

Wie zit er achter likes-kopen?

Achter likes-kopen zit een groot team aan specialisten. Ieder personeelslid heeft zijn eigen taak. Zo zijn er mensen voor de telefooncentrale, de webshop manager, de mensen die de mailtjes beantwoorden en noem maar op…

Om hun internationale producten te kunnen leveren hebben ze ook nog eens een groot netwerk met andere landen. Je kunt likes-kopen altijd bereiken op werkdagen van 09.00 uur – 17.00 uur.

 

Wat kan je allemaal in de webshop kopen?

In de shop heb je de mogelijkheid om voor bijna ieder social media kanaal iets te kopen. Momenteel verkopen ze producten voor: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Soundcloud, LinkedIn, Pinterest en Mixcloud.

Zo kun je terecht voor: pagina likes, volgers, views, abonnees, reacties en nog veel meer!
Ga zeker eens naar de website om te kijken wat alle mogelijkheden zijn.

 

Uniek spaarsysteem voor korting

Likes-kopen is de enige met een spaarsysteem. Dankzij het spaarsysteem kan je sparen voor punten. Deze punten kun je later inruilen voor korting.

Om van het systeem gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat je eerst een GRATIS account aanmaakt. Daarna heb je de optie om te gaan sparen voor punten.

Hoe je punten kan verdienen staat allemaal uitgelegd op hun website!

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden:

  • Ideal

  • Bankcontact

  • Sofort

  • KBC

  • Bitcoin

Mocht de betaling niet lukken dan kan je ze altijd even opbellen of mailen. Alle mailtjes worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

Wat als de klanten niet tevreden zijn?

Zoals eerder vermeld vind Likes-kopen.nl klantentevredenheid erg belangrijk. Ben je dus niet tevreden over de kwaliteit of dergelijke dan mag je gerust een mailtje sturen. Sommige klanten doen een aankoop en zijn niet tevreden dus besluiten ze om nooit meer te bestellen. Als de ontevreden klant een mailtje had gestuurd dan ging likes-kopen zoeken naar een oplossing. 99% is erg tevreden over de goede service van de webshop.


Heb jij een social media kanaal en zou je deze graag een boost willen geven? Denk aan views, abonnees, likes, of volgers, ga dan naar www.likes-kopen.nl en bekijk alle mogelijkheden.