AV media
Image default
Woning en Tuin

Zo voorkom je bedwantsen

We kunnen het zo voorstellen, dit beestje is wel het laatste waar je op zit te wachten. We hebben het hier over de bedwants. Deze beestjes vermenigvuldigen zichzelf heel snel en als je er eenmaal last van hebt kost het veel moeite om ze te laten verwijderen. Het is niet voor niets één van de hardnekkigste ongedierte die er is! Mensen lopen ze vaak op wanneer ze op vakantie zijn en het vervelendste aan deze beestjes is dat ze ook nog eens overal met je mee naartoe reizen. 

Wat doen om bedwantsen te voorkomen? 

Ze zeggen altijd: voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor de bedwants. Ga je dus op reis? Lees dan de recensies voordat je op vakantie gaat. Dit kan gelukkig nooit kwaad. Lees je nu dat daar bedwantsen gesignaleerd zijn? Boek daar dan maar geen kamer, tenzij je zin hebt om je vakantie te laten verpesten door de bedwants. Wanneer je op vakantie bent kun je ook even controleren of je bedwantsen met je blote oog ziet. Als je zwarte vlekjes op het beddengoed ziet zitten is het slim om een andere kamer te vragen, want dan zouden ze zeker wel eens aanwezig kunnen zijn. Na de reis kun je ook nog eens de koffers controleren op bedwantsen, kijk hiervoor goed in de naden van je koffer.

Hoe herken je een bedwants?

Denk je dat je ondanks bovenstaande tips toch nog bedwantsen hebt opgelopen? Dan is het belangrijk om na te gaan of het wel echt bedwantsen zijn. Deze kun je herkennen aan grote rode bulten die erg jeuken. Meestal zie je dan drie of meer beten langs elkaar. Maar let op! Wanneer je naar een warm land bent geweest kan het ook zo zijn dat het hardnekkige muggenbulten zijn. Kijk dus altijd goed naar de symptomen.

Helaas toch wel bedwantsen? Gelukkig staan wij van Beestjes Kwijt dan 24/7 voor je klaar. Met bedwantsenbestrijding door Beestjes Kwijt kom jij gegarandeerd van je bedwantsen af. Wij beschikken over een landelijk netwerk van lokale, erkende ongediertebestrijders door heel België die maar wat graag jou willen helpen om van die vervelende bedwantsen af te komen. De bestrijder controleert dan waar de bedwantsen zitten en zorgt ervoor dat ze op een professionele manier verwijderd worden. Twijfel dus niet en neem direct contact op met Beestjes Kwijt!