AV media
Image default
Woning en Tuin

Besteed uw parket renovatie uit aan de experts

Heeft uw parket zijn glans verloren en dus een renovatie nodig? Dan kunt u dit natuurlijk zelf doen door de vloer in de was te zetten en deze grondig schoon te maken. De kans is echter dat dit niet het gewenste resultaat oplevert. Sterker nog, wanneer u per ongeluk verkeerde chemicaliën gebruikt bij de schoonmaak, kunt u de vloer nog verder beschadigen. Daarom kunt u de renovatie van uw parket het best uitbesteden aan een ervaren bedrijf, zoals Alken Vloeren. Dit bedrijf heeft al diverse soorten vloeren van een grondige renovatie voorzien, waardoor deze vloeren er weer als nieuw uitzien.

Geef uw vloer een opfrisbeurt zonder ingrijpende veranderingen aan het interieur

Een parket renovatie heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u de vloer niet te vervangen, waardoor u flink wat kosten bespaart. Daarnaast krijgt u de oude vloer waar u zo aan gehecht was weer terug na de renovatie. Het parket zal er namelijk weer net zo mooi uitzien als toen het net was gelegd. Uw interieur zal er met de prachtige vloer frisser uitzien, maar er zal weinig aan de oorspronkelijke stijl veranderen. Ideaal wanneer u uw vloer een opfrisbeurt wilt geven zonder ingrijpende veranderingen in huis teweeg te brengen.

Of kies voor een nieuwe vloer en een andere uitstraling van de ruimte

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om nieuw parket te laten leggen, in plaats van de oude vloer te renoveren. Ook hiervoor kunt u bij Alken Vloeren terecht, want zij verkopen diverse prachtige vloeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van lamelparket of massief parket? De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u kiest voor dit bedrijf. Door een nieuwe vloer te leggen, geeft u de ruimte meteen een prachtige nieuwe uitstraling. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens scherp geprijsd. De keuze is dus aan u of u liever een nieuwe vloer koopt of een parket renovatie uit laat vloeren. In beide gevallen staan de medewerkers van Alken Vloeren graag voor u klaar.

https://alkenvloeren.be/