AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

De ideale uitvalsbasis met een hotel aan de Grote Markt in Antwerpen

Wanneer u een uitstap wilt maken met overnachting naar het mooie Antwerpen, is het fijn om over een accommodatie te beschikken in het centrum. In het historische centrum zijn namelijk de voornaamste en populairste toeristische activiteiten te beleven. Denk hierbij aan een bezoek aan de mooie kathedraal, wandelen in de middeleeuwse straatjes en genieten van de vele restaurants en cafés die deze stad rijk is. HotelO Kathedral is een trendy hotel dat zich vlak bij de Grote Markt van Antwerpen bevindt. Met alle voornaamste bestemmingen op wandelafstand, hoeft u geen tijd te verspillen bij het verkennen van de grootste Vlaamse stad.

Voor iedere reiziger geschikt

Gaat u als koppel of familie op een citytrip naar Antwerpen? Of bent u als zakenman eerder voor professionele redenen in deze stad? In beide gevallen zit u bij HotelO Kathedral zeker goed. Met de keuze uit kleine eenpersoonskamers, verschillende varianten van tweepersoonskamers en familiekamers is elk soort gezelschap welkom in dit hotel aan de Grote Markt van Antwerpen. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, WiFi en een badkamer met douche. Elke dag poetst het personeel de kamers zodat u telkens weer geniet van een nette kamer. Wenst u op de kamer te ontbijten? Dan is dat absoluut geen probleem bij HotelO Kathedral! Uw wensen staan altijd centraal.

Overnacht comfortabel en zorgeloos in dit hotel

Met een hotel aan de Grote Markt in Antwerpen slaapt u in het prachtige hart van de stad. In het decor van middeleeuwse gebouwen wordt dat absoluut een unieke ervaring. Daarnaast wordt u ook nog eens wakker met uitzicht op de indrukwekkende kathedraal. HotelO Kathedral is daarom ongetwijfeld de juiste keuze, of u nu voor een toeristische uitstap of een zakelijk motief in Antwerpen bent. Neem contact op met het enthousiaste personeel en kijk wat de mogelijkheden zijn voor u en uw gezelschap.

https://hotelokathedral.com/