AV media
Image default
Media

Sieraden

Sieraden online kopen

Heb je al eens sieraden online gekocht? Niet? Ik doe dat met grote regelmaat, sieraden online kopen en ervaar het als gemakkelijk en veilig. Zelfs wat complexere sieraden die je zelf moet samenstellen, kun je tegenwoordig perfect online kopen, omdat professionele webshops op een dusdanige wijze hun sieraden online presenteren, waarbij je met gemak door de site en bij elkaar horende collecties wordt genavigeerd. Mijn Laatste ervaring met online shoppen was toen ik de MelanO sieraden online heb gekocht.

MelanO

MelanO heeft een groot aantal collecties, allen met een uniek karakter, zonder daarbij het idee van het zelfs samenstellen van sieraden, uit het ook te verliezen. De sieraden van MelanO vind ik betaalbaar, ze zijn uniek en ook nog eens van een mooie, duurzame kwaliteit. Ik heb inmiddels MelanO sieraden uit verschillende collecties, zoals de Cateye, Magnetic en de Cameleon en nu was ik op zoek naar de MelanO Twisted collectie die recentelijk door MelanO op de markt is gebracht.

MelanO Twisted

MelanO Twisted is dus een redelijk nieuwe collectie maar toch zag ik al verschillende vriendinnen met een ring of armband uit de MelanO Twisted serie pronken. Zelf wilde ik wel een mooie MelanO Twisted set, bestaande uit een armband en ring. Ik er snel uit het werd de volgende set;

  • MelanO Twisted rosé gouden ring
  • MelanO Twisted gemstone zetting in de kleur coral in 8mm uitvoering
  • MelanO Twisted rosé gouden armband
  • MelanO Twisted gemstone zetting in de kleur coral in 6mm uitvoering
  • MelanO Twisted CZ Stone zetting in de kleur China red in 8mm uitvoering

Een schitterende MelanO Twisted sieradenset, prachtig gecombineerd met roodtinten in de zettingen in combinatie met het warme rosé goud. Wat een plaatje!

 

http://www.sieradenstyle.nl