AV media
Image default
Muziek

Radiozenders besteden extra aandacht aan examenperiode

De examenperiode is voor zo goed als alle studenten wel al begonnen  en dit voelen de radiozenders toch wel. Ze merken dat studenten  er een stijging is bij radio beluisteren tijdens de examenperiode. Het is daarom dan ook niet verwonderlijk dat  zender hierop gaan inspelen.  Radio luisteren 3FM  is zeker een aanraden.  Radio 3 FM  is namelijk  begonnen met een nieuwe programma  dat ze ‘Dit is Domien’ hebben genoemd.  Dit programma gaat men 2 weken afspelen gedurende de examenperiode en alles gebeurt hier dan ook in het teken van de examenperiode.

 Het programma van 3FM ‘ Dit is Domien’ gaat de studenten  de beste muziek van alle verschillende genres afspelen  met veel variatie dus zodat je niet elke 5 minuten weer hetzelfde liedje hoort voorbij komen. Daarbij gaan ze ook  interessant nieuws aan de luisteraars aanbieden , ook tips om bijvoorbeeld beter te leren en het belangrijkste onderdeel van het programma wat het juist zo interessant maakt en wat waarschijnlijk ook de meeste bezoekers zal aantrekken is dat ze de studenten zelf aan het woord gaan brengen. Met de hashtag  #deavondisvanjou  wilt men ook de mogelijkheid geven aan de luisteraars om foto’s te posten zodat je kan kijken hoe iedereen leert, waar hij of zij leert en wat hij of zij leren zijn.

Ook online zal 3FM de studenten de kans geven om  van alle tips uit te wisselen of men kan zelf bizarre examenrituelen delen met elkaar zodat je af en toe ook nog eens lachen  met wat je allemaal kan zien.  Om hier allemaal van op de hoogte te zijn  kan je de applicatie van 3FM downloaden.  Zo kan je vermelden hoe je examen verlopen is en andere reactie toesturen en vervolgens zal  domien deze online zetten in de avond.  Ook hebben ze een eindexamensite opgemaakt namelijk: 3fm.nl/eindexamen.

http://www.radioguide.fm/