AV media
Image default
Muziek

Een 19 inch serverkast kopen van topkwaliteit

Iedere organisatie, school of instelling heeft een netwerk. Het is hart van de organisatie. Alle verbindingen komen samen in de serverkast. Voor een IT-netwerk is een serverkast van essentieel belang. Wilt u een serverkast kopen? Patchkast.be heeft een ruim assortiment voor u beschikbaar. Al deze kasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Wat u ook zoekt, Patchkast heeft het voor u.

Voordelen 19 inch serverkast

Heeft u een serverkast dan biedt u dat veel voordeel. Een groot voordeel is het overzicht en de structuur. Alles is gemakkelijk en overzichtelijk op te bergen zodat er geen warboel van kabels rondslingeren. Wist u dat een serverkast ook zorgt voor een betere luchtstroom? Er kan zelfs voor extra ventilatie gezorgd worden als u kiest voor een geperforeerde deur.

Ruim assortiment patchkasten

Het juiste formaat is van belang bij het kiezen van een patchkast. Ze zijn verkrijgbaar in 10 inch en 19 inch modellen. 19 inch varianten kunnen onderverdeeld worden in staande kasten, wandkasten en mini patchkasten. Voor een groot deel bepaalt het netwerk de grootte van de patchkast. In grote gebouwen staan vaak meerdere 19 inch patchkasten. In de regel mag de UTP bekabeling vanaf de patchkast naar werkplek niet langer zijn dan 100 meter. Een lange afstand zorgt voor kwaliteitsverlies van het signaal. In het assortiment van Patchkast.be vindt u een ruim aanbod 10 inch en 19 inch patchkasten. Daarnaast is er ook een compleet aanbod aanvullende accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan stekkerdozen, patchpanelen, legborden, ventilatorsets, afsluitbare lades, kooimoeren en nog veel meer.

Bezoek de website van Patchkast.be

Door een stabiele huisvesting in de serverkast, betere lichtstroom en minder stof verkleint u de kans op problemen. Indien zich er toch onverhoopt een probleem voordoet kan dit gemakkelijk door een vakman worden opgelost. U shopt uw serverkast gemakkelijk en snel via de webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website een of neem gerust contact op met deze specialisten, zij voorzien u graag van persoonlijk advies. Ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een 10 inch patchkast of UTP kabel dan bent u bij Patchkast.be aan het juiste webadres.

https://www.patchkast.be/