AV media
Image default
Muziek

Heb al al eens een DJ bruiloft meegemaakt?

Word je regelmatig uitgenodigd voor een bruiloft dan is het aannemelijk dat je al eens een DJ bruiloft hebt meegemaakt. Dit is een bruiloft waar een DJ draait op het feest. Tot een aantal jaren geleden was het eigenlijk gewoon om een band te laten spelen. Dit kon leuk zijn maar er zijn nu eenmaal ook minder goede bands en dit kan het feest behoorlijk verpesten. De bruidsparen die gingen dan ook op zoek naar alternatieven en er kwamen dan ook steeds meer mogelijkheden. In het begin kon je dan ook kiezen gewoon muziek op de achtergrond vanaf CD te laten horen. Dit was het altijd net niet aangezien er geen verzoeken konden worden gedaan en de muziek er maar een beetje bij hing.

Bij een gezellig feest wil je dat mensen de dansvloer opzoeken en dat ze fijn kunnen dansen op de muziek. Er kwam dan ook de mogelijkheid om een DJ te kunnen boeken. Deze persoon zorgt ervoor dat het feest een belevenis wordt die de gasten (en jullie als bruidspaar) niet snel zullen vergeten. Een DJ is ook een goede keuze als je budgetair kijkt. Het kan je enorm veel geld schelen in vergelijking met een band.

Hoe werkt een DJ bruiloft

Eigenlijk is het heel simpel als je een DJ inhuurt. Er zal dan eerst een gesprek zijn waarbij jullie je voorkeuren kunnen aangeven. Hier kun je de indeling van de avond aangeven en laten weten wanneer de muziek moet starten en stoppen. Ook is het dan mogelijk om jullie voorkeur in de muziek aan te geven. De DJ heeft ervaring met het draaien op bruiloften. Deze persoon kan je dan zeggen hoe de muziek het beste opgebouwd kan worden. Misschien wil je wel rustig beginnen en dan dient de muziek daar op aangepast te worden.

Ook is het mogelijk om direct een lekkere feeststemming te creëren. En dan kan de DJ ook muziek draaien die daarbij hoort. Na het gesprek weet de DJ dan precies wat er gedaan moet worden om jullie een feest te geven wat je niet snel zal vergeten en waar de gasten ook lange tijd met plezier aan terug zullen denken.

http://www.bruiloftdj.eu