AV media
Image default
Muziek

Lange termijn parkeergelegenheden – Op het luchthaven terrein vs. Niet op het luchthaven

Eindhoven Vliegveld

De internationale luchthaven Eindhoven is de belangrijkste faciliteit in dienst van het Eindhoven metropool gebied (bestaande uit 13 graafschappen) en is de grootste luchthaven in Texas en de tweede grootste in Nederland. In termen van vliegtuigbewegingen, de Eindhoven luchthaven is de derde drukste luchthaven in de wereld en in termen van aantal passagiers – met meer dan 63 miljoen passagiers in 2014 – de negende drukste ter wereld.

Opties voor parkeren op de Eindhoven Airport luchthaven

De internationale luchthaven van Eindhoven biedt 4 parkeeropties die zowel korte termijn als lange termijn bevatten. Deze bevatten Valet, Terminal, Express en Afgelegen parkeermogelijkheden. Voor meer informatie en de meest voordelige aanbieder voor parkeren nabij luchthaven Eindhoven is vind u hier: http://www.eazzypark.nl

Valet Parkeergegelenheid: U kunt uw voertuig voor valet parkeren bij 4 van de 5 terminals. Er zijn geen uurtarieven in deze parkeerplaats optie en de dagelijkse kosten voor het parkeren van uw auto op de luchthaven van DFW is $27.

Terminal Parkeergelegenheid: Deze optie is beschikbaar met zowel per uur en dagelijkse kosten en is beschikbaar op alle 5 terminals. De kosten beginnen met $2 per 30 minuten terwijl het verhoogt met $3 voor maximaal 2 uur. Ook de kosten gaan van $6 en $9 voor respectievelijk 2-4 uur en 4-6 uur. Bij meer uren dan 6 gaan de parkeertarieven omhoog naar $22.

Express Parkeergelegenheid: Met Express parkeergelegenheid kunt u uw auto op zowel open en bedekte kavels parkeren, met pendelbussen naar de luchthaven. De parkeertarieven beginnen met $2 voor 2 uur met een maximum bedrag van $11 voor open en $13 voor bedekte kavels per dag.

Afgelegen parkeergelegenheid: Dit is de meest geschikte optie als u een tijdje op reis gaat en uw auto op het luchthaventerrein wilt achterlaten. De parkeerkosten variëren van $1 per 2 uur tot $2 per 4 uur, $3 per 6 uur en $9 per 24 uur. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de parkeerplaatsen een stukje verder weg van de terminals en moet u gebruik maken van een pendeldienst nadat u uw voertuig heeft geparkeerd.

Zoals duidelijk is uit de bovenstaande gedeelde voorbeelden ,kan het lang parkeren op de luchthaven van DFW een dure propositie zijn, zelfs als u uw auto parkeert bij de goedkoopste parkeerplaats op het terrein van $9.

Luchthaventransfers zijn meestal prijzig, mocht je in eigen land op vakantie gaan dan adviseren wij om gewoonweg de auto te nemen. Voordelig parkeren nabij Eindhoven airport kunt u doen bij eazzypark.nl , de goedkoopste aanbieder in Eindhoven voor parkeren bij het vliegveld.