AV media
Image default
Beauty en verzorging

Uw groothandel voor verschillende nagelproducten

Zoekt u een groothandel voor nagelproducten die verschillende benodigdheden in huis hebben voor gelnagels, acrylnagels, polygel en fibergel en nog veel meer? Belgium Oro Nails uit Wommelgem heeft alle ingrediënten om mooie, kleurrijke en verzorgde nagels te zetten, inclusief handleidingen. Bent u geen fan van kunstnagels en houdt u het allemaal liever wat natuurlijker? Dat is ook geen probleem. Zij verkopen net zo goed benodigdheden voor gewone nagellak als gellak, waarvoor u geen verlengstuk moet aanbrengen.

Van verzorging tot nailart

U kan het zo gek niet bedenken bij deze gespecialiseerde nagelwinkel. Van verzorging van nailart, deze winkel verkoopt het allemaal en biedt alleen maar kwalitatieve producten aan. Daarnaast bieden ze ook beautyproducten aan en opleidingen om de beste versie te worden, zonder dat u daarvoor de deur uit moet. U kan kiezen uit verschillende merken zoals CND, NSI, ORLY en nog veel meer. Bij deze groothandel voor nagelproducten bent als particuliere klant of als bedrijf welkom. Zij geven u daarnaast meer advies over het zetten en bieden verschillende cursussen voor nagelstylisten aan, zodat u bijleert over elk aspect van het zetten van nagels of het aanbrengen van nagellak. Daarbovenop vindt u ook de laatste nieuwe trends en verschillende nagelstijlen. Doe inspiratie op en vindt de stijl die bij u past. Natuurlijk ondervindt u pas de stijl die bij u past als u eens experimenteert en niets is leuker dan dat! Ontdek alle benodigdheden voor gellak, gelnagels en polygel nu op hun website.

Stel al uw vragen aan dit bedrijf

Deze groothandel voor verschillende nagelproducten biedt u naast producten dus ook diensten aan. Als u bestelt voor €99, geniet u ook van een gratis verzending. Zij leveren werkelijk alles voor uw nagels. Stel al uw vragen door contact op te nemen met dit bedrijf. U ontdekt al hun contactgegevens op hun website oronails.be en koop uw favoriete nagelproducten.