AV media
Image default
Beauty en verzorging

De toegevoegde waarde van een opleiding rond kappersbenodigdheden

Als kapper bent u altijd op zoek naar manieren om uw dienstenaanbod te verbreden en te verrijken. Het kunnen plaatsen van hairextensions is een vaardigheid die uw pallet van kappersbenodigdheden mooi aanvult. Waarom? Omdat het niet enkel draait om knippen en stylen; klanten zoeken naar een complete transformatie, een make-over die verder gaat dan enkel de lengte of de textuur van hun haar. Door het aanbieden van diensten zoals het plaatsen van hairextensions geeft u uw klanten de kans op die complete verandering, en creëert u daarnaast een extra inkomstenstroom voor uw salon.

De uitdagingen van het plaatsen van extensies

Het plaatsen van extensies lijkt misschien een simpele toevoeging aan uw repertoire, maar het vergt een flinke dosis deskundigheid en de juiste kappersbenodigdheden. De keuze van de juiste kleur, textuur en lengte van de extensies is essentieel, en de techniek van het plaatsen zelf kan uitdagend zijn. Verschillende types hairextensions vereisen verschillende applicatiemethoden – of het nu gaat om clip-ins, tape-ins of keratine bonding. En dan hebben we het nog niet eens over de nazorg. Een verkeerd geplaatste extensie kan leiden tot ongemak en zelfs beschadiging van het natuurlijke haar. Goede scholing is dus van cruciaal belang.

Maak de sprong en schrijf u in voor de opleiding!

Geïnteresseerd om deze waardevolle vaardigheid toe te voegen aan uw kappersbenodigdheden? Dan is nu het moment om actie te ondernemen. Er zijn talloze opleidingen beschikbaar die u kunnen helpen om deze kunst onder de knie te krijgen. Strings & Things biedt bijvoorbeeld een gedetailleerde cursus aan waarin alle ins en outs van het plaatsen van hairextensions aan bod komen. Verrijk uw vaardigheden, verruim uw aanbod en verhoog uw inkomsten. Schrijf u vandaag nog in voor een opleiding en ontdek hoe het toevoegen van deze service uw salon naar het volgende niveau kan tillen. Uw klanten en uw portemonnee zullen u dankbaar zijn.