AV media
Image default
Beauty en verzorging

Medische lichaamsbehandelingen

Zoekt u een efficiënte oplossing voor uw pijn? Dan weten de specialisten van AMdevices vast en zeker raad! Ze beschikken over een tal van toestellen voor lichaamsbehandelingen die uw pijn zelfs al na een eerste sessie kunnen verminderen. Heeft u bijvoorbeeld last van lymfevocht dat opgehoopt is en daardoor heel wat pijnlijke klachten veroorzaakt? Ontdek dan snel hoe ze u kunnen helpen.

Hoe verloopt een lymfedrainage?

Tijdens een lymfedrainage maken deze specialisten gebruik van een speciaal toestel dat het opgehoopte lymfevocht verder stuwen in de lymfebanen. Op die manier wordt dus oedeem opgehoffen. Oedeem is de term die gebruikt wordt om te wijzen op de aanwezigheid van vocht op plaatsen waar er eigenlijk geen of weinig vocht hoort te zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de enkels. Als die uitzonderlijk zijn opgezwollen, kan het wel eens zijn dat het hier gaat om oedeem. Er zijn veel mogelijke oorzaken, zoals een slechte doorbloeding naar het hart of leveraandoeningen. Het is eveneens mogelijk dat oedeem in uw familie zit en dan gaat het om hereditair angio-oedeem. Welke vorm u ook heeft, u wilt wellicht graag van dat onnodige vocht vanaf. De experten van AMdevices in Koksijde hebben hiervoor enkele lichaamsbehandelingen in hun aanbod. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van het LINFOPRESS-apparaat. Dat hoogtechnologische toestel werkt zeer goed om het vochtgehalte opnieuw in balans te krijgen. Voert u deze lichaamsbehandelingen liever zelf uit? Dan kan u het apparaat aankopen in de winkel van deze specialisten. Zij geven u met veel plezier meer uitleg over de werking ervan op hun website: amdevices.be.

Kies voor een behandeling met bewezen effectiviteit

Waarom zou u uw tijd verspillen aan allerlei middeltjes die geen effect hebben op uw vochtophoping? Ga langs bij het instituut en de vriendelijke medewerkers helpen u daar zo snel mogelijk verder. Ze wijzen u in de richting van hun nieuwste toestellen die u kan kopen of staan u bij tijdens deze lichaamsbehandelingen.

https://www.amdevices.be/cellulite-apparaat