AV media
Image default
Woning en Tuin

Vind hier de beste ecologische bodembedekker

Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw tuinonderhoud iets eenvoudiger te maken, dan moet u eens kijken naar de ecologische bodembedekker van Stropellets.be. Bij deze verdeler vindt u niet alleen een effectieve manier om onkruid te weren, zonder pesticiden of herbiciden, maar ook een oplossing voor uw staldieren. Bent u benieuwd hoe zij dit kunnen waarmaken? Lees dan zeker snel verder!

Ecologische bodembedekker: onkruid én geuren weren

Op stropellets.be kan u meer informatie vinden over de verschillende voordelen en gebruiken van deze pellets. Hieronder kan u er alvast wat meer over lezen. Ten eerste kan u de pellets gebruiken als ecologische bodembedekker. Dit houdt in dat u de pellets op onbeplante ondergrond uitstrooit en op die manier voorkomt dat er onkruid begint te groeien. Met deze laag voorkomt u dat het onkruid groeit en dat u urenlang moet wieden. Daarnaast houden ze ook veel water vast, waardoor de planten ook op droge dagen kunnen groeien. Vervolgens kan u deze pellets ook gebruiken in een dierenstal, zoals bij paarden of geiten. Door de pellets op de grond van de stal te strooien, zuigen ze de urine en het zweet van de dieren op. U kan ze dan gewoon uitkuisen en houdt zo eenvoudig ongewenste geuren uit uw stal buiten. Het ecologische aspect van de bodembedekker houdt in dat er geen pesticiden of herbiciden in zitten en ze dus niet schadelijk zijn voor de natuur. Ze gaan ook zeer lang mee, tot wel anderhalf jaar lang, waardoor ze dus niet vaak verwisseld moeten worden wanneer u ze gebruikt als onkruidwerende bodembedekker. In de stallen moeten ze natuurlijk wel regelmatiger ververst worden.

Bestel vandaag nog eenvoudig uw voorraad

Op de website van deze expert kan u eenvoudig de nodige ecologische bodembedekker bestellen. Deze wordt dan geleverd tot aan uw deur. Er zijn ook nog verschillende andere leverings- en afhaalmogelijkheden. Twijfel niet en bestel vandaag nog!

https://stropellets.be/nl/welkom/