AV media
Image default
Beauty en verzorging

Een perfecte borstvergroting van een ervaren specialist aan een eerlijke prijs

Plastische chirurgie kan vaak hoge kosten bedragen. Zo kunt u een borstvergroting wensen maar ontdekken dat de prijs voor deze ingreep vaak enorm hoog is. Om dit voorval te vermijden kunt u het best langsgaan bij een kliniek die professioneel te werk gaat en een eerlijk prijskaartje aanbiedt. Bij Mediclinic profiteert u van beide. Deze kliniek beschikt namelijk over een ervaren specialist op vlak van plastische chirurgie. Elke ingreep wordt op een persoonlijke en betrokken manier aangepakt. Tijdens een eerste gesprek kunt u de mogelijkheden verkennen en praten over wat u nu precies gewenst had. De chirurg zal u meer vertellen over de werkwijze en de verschillende fases van de ingreep. Zo maakt u volledig geïnformeerd de juiste beslissing.

Waar moet men praktisch rekening mee houden?

Bij een borstvergroting zijn er meerdere praktische elementen die van belang zijn. Zo kunt u zich als client afvragen wat er met pijn, herstel, nazorg en risico’s kan gebeuren. Qua pijn kun men rekenen op vijf dagen spierpijn en last. De hersteltijd verschilt ten opzichte van de activiteit die u wilt uitvoeren. Zo kunt u na een week huishoudelijke taken hervatten en mag u na vier weken reeds fysiek werk uitvoeren. Op het vlak van nazorg moet u een waterafstotend verband en hechtingen twee weken laten zitten. Daarbij moet u vier weken lang een sport-BH dragen om zwellingen tegen te gaan. Complicaties zoals nabloedingen en kapselvorming treden zeer zelden op en kunnen door de specialist snel verholpen worden.

Maak een afspraak

Zou u graag bij Mediclinic een borstvergroting aan een mooie prijs laten uitvoeren? Dan maakt u het best een eerste afspraak met de specialist om samen een beeld te scheppen van het beoogde resultaat. Met nauwkeurig maatwerk kunnen ze bij Mediclinic precies realiseren wat u wenst. Voor een borstvergroting aan de beste prijs moet u wel bij deze gespecialiseerde kliniek zijn.

https://www.mediclinic.be/nl