AV media
Image default
Eten en drinken

Laat de catering van uw bedrijfs- of huwelijksfeest over aan een expert

Uw huwelijksfeest is werkelijk een moment om nooit meer te vergeten dankzij de magische eerste dans, heerlijke catering en gezelligheid met uw gasten. Daarom wilt u er uiteraard voor zorgen dat alles voor uw huwelijksfeest tot in de puntjes geregeld is, van de tafelarrangementen tot de catering. Gelukkig kunt u met veel aspecten van het organiseren van een bruiloft hulp krijgen.

Een bruiloft om nooit te vergeten

Wanneer u ervoor kiest om JÖRD in te schakelen voor de catering van uw huwelijksfeest dan weet u zeker dat er heerlijke, versbereide gerechten op tafel komen te staan. Samen met uw gasten smult u van de verse ingrediënten – ongeacht of u heeft gekozen voor een buffet, walking dinner of fijne à table-gerechten. Tijdens een gesprek met de cateraar geeft u door wat uw wensen en verwachtingen zijn, hoeveel gasten u verwacht en hoe u de avond zelf voor u ziet. Aan de hand van deze informatie stelt u samen met de traiteur het eten voor de gehele dag of een dagdeel samen.

JÖRD is ook in te schakelen voor uw bedrijfsfeest

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest en bent u daarvoor nog op zoek naar een geschikte traiteur? Ook dan is JÖRD u van dienst! Deze traiteur bereidt het heerlijkste eten op uw bedrijfsfeest waardoor u zeker bent van een succes. Dit kan in de vorm van hapjes of hors-d’oeuvres, maar een fijn buffet is uiteraard ook een mogelijkheid. Deze traiteur zorgt ervoor dat uw bedrijfsfeest volledig past bij uw bedrijfscultuur.

Reserveer nu uw datum

Wilt u JÖRD inschakelen als de traiteur voor uw bedrijfsfeest of wilt u door deze professional de catering op uw huwelijksfeest laten verzorgen? Neem dan contact op en zorg ervoor dat uw datum in de agenda gereserveerd wordt. Reserveer zo snel mogelijk om teleurstellingen te voorkomen. Alle contactinformatie is te vinden op de website van JÖRD.