AV media
Image default
Eten en drinken

Deze bierbrouwerij uit Geel heeft voor iedere bierliefhebber wat wils

Wilt u uw biercollectie uitbreiden? Dan biedt deze bierbrouwerij uit Geel een mooie aanvulling. Huisbrouwerij de Vliet is al sinds 1988 een begrip in Ten Aard. De Vliet is eveneens de naam van hun kenmerkende bieren en dankt die naam aan een bijnaam die aan de familie Molenberghs wordt gegeven. De bierbrouwerij die gestart is door Jul Molenberghs is vandaag een ambachtelijke familiebrouwerij. 

Een bezoek brengen aan deze brouwerij in Ten Aard

Heeft u een grote interesse hoe de prijswinnende bieren van Huisbrouwerij de Vliet zoal gemaakt worden? Het geheime recept van de Vliet-bieren blijft uiteraard in de familie, maar voor een bezoekje bent u meer dan welkom. Brouwer Jul Molenberghs vervaardigt zijn bieren op een authentieke manier in zijn bierbrouwerij nabij Geel. Met beperkte middelen gaat hij steeds voor een maximaal resultaat waarbij u bij ieder biertje geniet van een volle smaak. Om zijn bieren te brouwen, kiest Jul voor specifieke variëteiten van mout, hop en gist. Dat zorgt ervoor dat de bierbrouwerij uit Geel reeds een breed scala aan bierstijlen kon produceren. Hieronder vallen de Vliet Tripel, de Vliet Dubbel, de Vliet Spelt en de Vliet Amber.

Een daguitstap in Ten Aard

Aan uw bezoek aan deze unieke bierbrouwerij in Geel, kan u bovendien een volledige daguitstap aan aansluiten. Zo is de huisbrouwerij gelegen in een omgeving met nog heel wat andere attracties. Op die manier kan u ook een bezoekje brengen aan het bakkerijmuseum of het natuurreservaat De Zegge. Daarnaast zijn er ook heel wat prachtige fiets- en wandelroutes en is de brouwerij op slechts 11 kilometer verwijderd van Bobbejaanland.

Plan uw daguitstap naar Geel vandaag nog

De gemeente Geel heeft heel wat te bieden wanneer u graag eens een daguitstap wil plannen. Zo proeft u in Huisbrouwerij de Vliet de heerlijkste bieren en maakt u kennis met hun uniek brouwproces. Boek dus snel uw dagje weg en laat deze bierbrouwerij uit Geel gerust weten wanneer u wilt langskomen via de contactgegevens op hun website.