AV media
Image default
Eten en drinken

Rode wijn kan je eenvoudig online bestellen

Drink je graag een glas rode wijn en ben je overtuigd van online bestellen? Ga dan eens kijken op de webshop van Volatile. Deze wijnhandelaar biedt een uitgebreid aanbod aan excellente wijnen. Naast rode, vind je er ook witte en roséwijnen. Ze selecteren iedere fles persoonlijk en houden rekening met de omstandigheden waarin de wijn wordt geproduceerd. Uit respect voor de natuur, genieten biologische wijnen de voorkeur. Deze zijn niet met pesticiden besproeid en worden uitsluitend behandeld met natuurlijke onkruid- en ongediertebestrijders.

Een drank naar ieders smaak

Dankzij hun gebruiksvriendelijke webshop kan je eenvoudig en snel rode wijn bestellen. Je kiest zelf waar je bestelling geleverd wordt en kan steeds extra opmerkingen toevoegen waar zij dan rekening mee kunnen houden. Geen fan van wijn? Geen probleem! Ze bieden nog tal van andere lekkernijen aan, die stuk voor stuk van topkwaliteit zijn. Denk aan mousserende wijnen, cognac, rum en  Uccellatore. Deze laatste is een distillaat vervaardigd uit wilde lijsterbes. Zijn smaak is uniek en verwarmt het hele lichaam van binnenuit. Het alcoholpercentage bedraagt 41°, wat hem tot een ideaal degustief maakt. Elke Uccellatore fles is uniek, wordt voorzien van een handgeschreven label en wordt gedicht met gekleurde was. Al deze elementen maakt het een echte topper om cadeau te geven.

Vraag om advies op maat

Bij iedere fles staan onder het product de specificaties aangegeven. Je vindt er onder meer de regio van afkomst terug, hoeveel het volume van de fles bedraagt en welke vruchtensoort of hoofdingrediënt gebruikt is om de drank te produceren. Heb je toch nog extra vragen en wens je meer informatie te verkrijgen? Neem dan gerust contact op met de zaakvoerders. Zij staan je graag bij met professioneel advies en helpen je graag de gepaste rode wijn of andere drank te bestellen. Van zoet tot droog, van sterk tot zacht, bij deze groothandel vindt iedereen een fles die bij hem of haar past.

https://volatilewines.com/