AV media
Image default
Beauty en verzorging

Krijg een heerlijk kleurtje onder deze zonnebank in Antwerpen

Kunt u ook intens genieten van even wat heerlijke me-time? Kom dan eens langs in het beautycentrum van Solar zonnestudio in Antwerpen. Als u een kijkje neemt op solarzonnestudio.com, zult u zien dat zij in tal van behandelingen hebben klaarstaan om even aan grondige zelfzorg te zoen. Zij hebben verschillende technieken en materialen klaarstaan waarmee de medewerkers u onder handen kunnen nemen en u kunt genieten terwijl er wordt gezorgd voor uw huid. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de zonnebank in Antwerpen om in geen tijd te genieten terwijl u een mooi kleurtje krijgt.

Me-time met een extra kleurtje

In dit beautycentrum in Antwerpen vindt u een heerlijke zonnebank, waar u vast wel en mooi kleurtje zult oplopen. Solar zonnestudio biedt zonnebank van het merk Ergoline. De lampen die gebruikt worden in deze zonnebank volgen alle wettelijke verplichtingen. Bovendien laten de medewerkers van dit beautycentrum u nooit aan een sessie beginnen zonder voldoende informatie en juist advies. Zij kijken namelijk voor een sessie naar uw huid en analyseren deze volledig. Daarna bepalen ze dan ook welke zonnebank het beste bij uw huid past, zodat u veilig kunt zonnen en het best mogelijke resultaat zult verkrijgen. U kunt dus zonder zorgen en stress volledig ontspannen in een sessie bij deze zonnebank in Antwerpen en buitengaan met een rustgevend gevoel en een mooi kleurtje.

Ga langs voor een mooi kleurtje

Wilt u graag wat bruinere benen of gewoon even goed ontspannen? Ga dan langs bij dit beautycentrum in Antwerpen voor een sessie onder de zonnebank. De medewerkers van dit bedrijf zullen u met open armen ontvangen en u voorzien van de nodige informatie en een passend advies. Neem bij interesse contact op door hun contactformulier in te vullen of even telefonisch contact op te nemen en laat u volledig in de watten leggen.