AV media
Image default
Vakantie

De 5 beste stranden in Costa Adeje die je niet mag missen

Costa Adeje is een plek met verschillende stranden. Het is een deel van het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. Als je van het strand houdt, dan vindt je hier veel geweldige stranden met mooie aspecten. Costa Adeja staat bekend om zijn stranden en watersport activiteiten. Je kunt zwemmen in de zee door hier naartoe te gaan.

Het is handig om een auto te huren. Huurauto’s zijn op verschillende locaties beschikbaar. Het maakt jouw reis veel makkelijker. Het is wel verstandig om huurauto’s met elkaar te vergelijken, deze site heeft voor meer info. Hierdoor krijg je een idee over de prijs en de locatie. U kunt een auto huren bij bedrijven als Budget, Hertz, Enterprise, Flizzr, Dollar, Surprice, Sixt, National, Alamo, Europcar, Imperial, Goldcar, Avis, Firefly, Thrifty en InterRent.

Top 5 beste stranden van Costa Adeje

We bespreken de vijf meest beroemde en mooie stranden van Costa Adeje. Deze stranden mag je echt niet missen als je van plan bent om naar Costa Adeje te gaan. Een huurauto is een veiligere optie als je nieuw bent op deze plek.

1.    Playa de Fanabe

Dit mooie strand is ’s ochtends vaak rustig. Je kunt er een mooie zonsopgang zien omdat de lucht kristalhelder is en het weer mooi. Het is een mooie plek omdat het water zo schoon en helder is. Er zijn verschillende restaurants en barretjes die diverse gerechten serveren.

2.    Playa del Duque

Eén van de meest mooie stranden met hotels en restaurants. Vanwege het mooie landschap en de leuke activiteiten is dit een top plek. Vele toeristen bezoeken dit strand jaarlijks vanwege de omgeving en de weersomstandigheden. Je vindt er ook veel winkels met accessoires die bekend zijn in Costa Adeje. Je geniet er het meest van op dit strand.

3.    Playa De Puerto Colon

Dit strand is het makkelijkst toegankelijk, vanaf elke kant. Het heeft allerlei leuke activiteiten om toeristen urenlang bezig te houden. Je kunt er bijvoorbeeld een boottocht doet. Ook zijn er verschillende restaurants die het beste eten verkopen om bij te watertanden.

4.    Playa del Bobo

Een strand om te ontspannen, vanwege de vredige omgeving. Het is erg rustig op dit strand. Het beste strand voor mensen die van privacy houden. Het zand van dit strand is zwart, dit geeft een unieke look. Je kunt er zwemmen, het water is warm en het is er ondiep.

5.    Playa Blanca

Als je entertainment zoekt, dan is dit de beste plek. Het is er altijd druk vanwege de luxe activiteiten die er te doen zijn. Je kunt er watersporten en avonturen beleven op het strand zelf. Het beste strand voor de mensen die van socializen houden. Je huurt er een goedkope auto waarmee je verschillende stranden kunt bezoeken.

De beste stranden van Costa Adeje staan hierboven beschreven. Je kunt er leuke activiteiten ondernemen, die je urenlang bezighouden. Het zijn allemaal bekende stranden in Europa, vanwege hun natuurlijke schoonheid en de ontspannen omgeving. Als je een reis naar Costa Adeje plant, mis deze stranden dan niet.

https://www.autospanje.nl

Gerelateerde artikelen

Un placement immobilier sûr et garanti avec Center Parcs

Reserveer comfortabel vervoer voor uw dagreizen