AV media
Image default
Dieren

Bent u op zoek naar een geschikt dierenpension in Oost-Vlaanderen?

Kijk dan eens op de website van Pension De Ark. Dit dierenpension te Lochristi, gelegen in het hart van Oost-Vlaanderen, heeft meer dan 40 jaar ervaring in dierenopvang. U kan er zowel uw hond als uw kat laten verblijven wanneer u op vakantie bent. Wacht niet te lang met reserveren; in het hoogseizoen de plekjes snel volzet.

Onconventionele en erkende dierenopvang

Pension De Ark is opgericht in 1980. In de beginjaren hield het dierenpension in Oost-Vlaanderen zich naast de kennel ook bezig met de verkoop van onder andere hokken en hondenvoeding. Vanwege het grote succes van de kennel werden de nevenactiviteiten stopgezet en groeide de zaak uit tot een fulltime dierenopvang. Na enkele jaren waren naast honden ook katten welkom. Baasjes die dus zowel een hond als een kat in huis hebben, kunnen beide dieren met een gerust hart achter laten bij Pension De Ark in Lochristi. Als erkend dierenpension beschikken ze over een vergunning die hen toelaat om katten en honden bij te houden tegen betaling. Aan deze vergunning zijn jaarlijkse controles verbonden. Dit geeft u als baasje de zekerheid dat alles op een professionele en correcte manier verloopt.

Verblijf op maat

Het dierenpension in Oost-Vlaanderen bezit verschillende soorten verblijven. Zo kan u voor uw hond uit maar liefst zeven onderkomens kiezen. Welke daarvan het best bij uw hond past is afhankelijk van de grootte van de hond en of u een of meerdere honden bij ons wilt onderbrengen. Elk verblijf is geëquipeerd met een eigen binnenplaats en een tuintje met kunstgras. Op de binnenplaats is er een houten verhoog voorzien waar de honden lekker kunnen soezen of ongegeneerd genieten van een stevig middagdutje. Voor uw kat heeft u dan weer keuze uit drie soorten verblijven. Er is het standaardverblijf voor één kat, het groot verblijf voor maximum twee katten en het luxe verblijf voor maximaal vier katten. Enkel poezen uit hetzelfde gezin worden samen geplaatst. Zo voelen ze zich sneller op hun gemak en hebben ze steeds een speelkameraadje.