AV media
Image default
Kinderen

Deze kindertandpasta is de oplossing voor gezonde tanden van je kinderen

Gezonde tanden zijn voor kinderen erg belangrijk. Hierbij is een goede tandenpoetsroutine essentieel. Dit begint bij een speciale kindertandpasta. Neem bijvoorbeeld de tandpasta van Fairytabs die speciaal is ontwikkeld voor kindertanden. Deze zorgt voor een goede reiniging en beschermt de tanden. Deze tandpasta komt in een unieke tabletvorm. Hierdoor gebruikt jouw kind nooit meer te veel of te weinig tandpasta.

Duurzaam en natuurlijk

Bij dit bedrijf is duurzaamheid erg belangrijk. De tandpastatabletjes worden bijvoorbeeld alleen van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Hierdoor stel jij jouw kinderen niet bloot aan harde chemicaliën. Deze natuurlijke stoffen zijn ook nog eens veel beter voor de tanden van kinderen. Ze poetsen alles schoon en beschermen het gebit. Daarnaast zitten er ook geen dierlijke stoffen of gluten in de tabletjes. Hierdoor kunnen ook kinderen met allergieën zonder zorgen gebruikmaken van de kindertandpasta van Fairytabs.

Een starterkit bestellen

Wil je jouw kinderen ook laten poetsen met een natuurlijke vorm van tandpasta? Dan kun je eenvoudig een starterkit bestellen. In de starterkit vind je alles wat de kinderen nodig hebben voor tijdens het tandenpoetsen. Zo zit er een voorraadje in van de tandpastatabletten. Daarnaast zit er ook een duurzame tandenborstel bij. Om de tabletten in op te bergen, ontvang je ook een leuke opbergbeker. Deze zorgt ervoor dat de kindertandpasta lucht- en waterdicht opgeborgen kan worden. Zo bewaar je de kindertandpasta probleemloos voor een langere periode. Tot slot vind je in de starterkit nog een drinkbeker voor je zoon of dochter.

Sluit een abonnement af

Ben je helemaal enthousiast over de kindertandpasta van Fairytabs? Dan kun je er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten. Hierbij ontvang je elke maand precies de juiste hoeveelheid tandpasta. Je hoeft dan nooit meer na te denken over of er wel voldoende tandpasta voor je kinderen in huis is. Een abonnement afsluiten is ook nog eens veel voordeliger dan telkens losse bestellingen plaatsen. Ben je benieuwd geworden? Ontdek dan meer in de webshop van het kindvriendelijke tandpastamerk!

https://fairytabs.be/