AV media
Image default
Dieren

Waarom een golden retriever uit deze hondenkennel in België het ideale huisdier is

Een golden retriever is een geliefd huisdier voor families. Bij familiekennel Meerhof van familie van der Velden in Meer-Hoogstraten kunt u terecht voor diverse rassen puppy’s, waaronder golden retrievers. Bij deze hondenkennel in België reserveert vanaf vier weken oud en mag de puppy met acht weken mee naar huis. Twijfelt u nog? Hieronder leest u een aantal redenen waarom een golden retriever uit deze hondenkennel in België de ideale familiehond is.

Zachtaardig karakter

De mooie golden retriever pups hebben een zachtaardig karakter. De honden zijn vriendelijk en kunnen bijzonder goed omgaan met kinderen. Vaak gaat een golden retriever ook probleemloos samen met een ander huisdier.

Aanhankelijk

Families vinden het vaak belangrijk om een aanhankelijke hond te hebben die graag knuffelt en bij u komt zitten. Een golden retriever is dan een uitstekende keuze. Ze hechten zich aan hun baasjes komen graag dicht bij mensen. Zowel in huis als buiten is het een aanhankelijke hond.

Intelligent

De golden retriever is een intelligent hondenras. Ze leren snel en zijn relatief makkelijk te trainen. Dit is ideaal voor families met een drukke agenda, die liever niet een uitgebreid trainingsprogramma willen volgen. Uiteraard is het belangrijk dat u de hond uit de hondenkennel in België traint en socialiseert, maar dit kost minder tijd dan bij diverse andere hondenrassen.

Actief

Voor actieve families is een golden retriever ideaal. De honden houden van beweging en hebben dit ook nodig. U neemt de hond bijvoorbeeld mee tijdens lange wandelingen in de natuur. Golden retrievers wandelen, rennen en spelen graag. Veel honden van dit ras houden ook van zwemmen.

Maak uw afspraak om een golden retriever te adopteren

Tot slot zijn golden retrievers zijn trouwe honden die altijd loyaal zijn aan hun gezin. Uw hond hecht zich aan u en de hele familie en zal uw gezin altijd willen beschermen. Wilt u een trouwe hond als deze adopteren? Dan bent u bij familiekennel Meerhof aan het juiste adres! Boek een afspraak via de contactgegevens op hun website.