AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

Start een nieuwe zaak in een café dat te huur staat in Antwerpen

Sta je te popelen om een overname te doen van een café in Antwerpen, dan kan je best de hulp inschakelen van NV Bastenie. Zij helpen je om het geschikte café te vinden voor de overname dat te huur staat in Antwerpen. Zo’n panden kunnen namelijk snel van de immomarkt verdwijnen en het zou zonde zijn als je je droompand misloopt. Bij deze forma begeleiden ze je intensief om zo je kansen op het perfecte pand te vergroten.

Intensieve begeleiding voor je droompand

Bastenie is vaak als eerste op de hoogte al er een café te huur staat in de omgeving van Antwerpen. Hierdoor kunt u er ook zeker van zijn dat u snel het pand kunt bekijken en kunt overwegen of u het café graag zou willen overnemen. Je hebt twee soorten overnames. Bij een huurovereenkomst met overname wilt het zeggen dat je het café dat te huur staat in Antwerpen overneemt in zijn oorspronkelijke staat. Wat houdt dat concreet in? Dat je je focust op dezelfde klanten en ook dezelfde producten blijft aanbieden. Uiteraard is het soms ook mogelijk om een pand te huren, waar je volledig je eigen ding mag doen. Jij kiest zelf welke dranken je verkoopt en welk cliënteel je wilt aanspreken. Aan jou de keuze of je wilt verderbouwen aan een reeds succesvol verhaal of liever in het diepe springt en zelf iets opbouwt.

Laat je bijstaan in je zoektocht

Ben je volop op zoek naar een café dat te huur staat in de omgeving van Antwerpen, maar kan je wel nog wat hulp gebruiken? Deze firma helpt je graag verder bij deze zoektocht en bij de eventuele overname van het café in Antwerpen. Zij kijken naar de huurcontracten, of het interieur geoptimaliseerd moet worden en contracten met leveranciers. Twijfel dus niet langer en start je zoektocht met intensieve begeleiding.

http://www.bastenie.be/cafe-overnemen-antwerpen