AV media
Image default
Dienstverlening

De beste advocaat op gebied van familierecht in Antwerpen

Familierecht, haast iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Daarom is de kans groot dat u ooit een advocaat gespecialiseerd in familierecht nodig heeft. De beste advocaat in Antwerpen is Advocaten De Daele. Bij dit kantoor rekent u steeds op een grote expertise en professionaliteit.

Dit valt allemaal onder het familierecht

Er zijn verschillende zaken die met familierecht te maken hebben. Hieronder zijn enkele voorbeelden van zaken die hieronder vallen:

  • Echtscheiding: Een echtscheiding is een juridische procedure waarbij een huwelijk officieel wordt ontbonden.
  • Alimentatie: Bij een echtscheiding of beëindiging van een geregistreerd partnerschap kan een alimentatieverplichting ontstaan. Hierbij kan het gaan om partneralimentatie en/of kinderalimentatie.
  • Omgangsregeling: Bij een scheiding moeten de ouders een omgangsregeling afspreken over de kinderen. Hierbij wordt vastgelegd hoe vaak en op welke manier de niet-verzorgende ouder contact kan hebben met de kinderen.
  • Adoptie: Adoptie is een juridische procedure waarbij een kind de wettelijke status van een eigen kind krijgt van zijn adoptieouders.
  • Naamswijziging: Het kan voorkomen dat een persoon zijn of haar naam wil wijzigen. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om een achternaamswijziging na een huwelijk of een voornaamswijziging.
  • Erfrecht: Erfrecht gaat over de juridische regels die gelden bij overlijden en de verdeling van de nalatenschap. Hierbij kan het gaan om zaken zoals de verdeling van bezittingen en schulden en de erfenis van kinderen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die deze advocaat uit Antwerpen behandelt. Weet u niet zeker of u bij hen terechtkunt voor uw zaak? Vraag het dan zeker eens na.

Reken op de beste verdediging

Wanneer u Advocaten De Daele inschakelt voor uw zaak omtrent familierecht, rekent u op een hoge professionaliteit en discretie. Ze gaan tot het uiterste om uw belangen te verdedigen en een zo goed mogelijk resultaat te bekomen. Vul snel het contactformulier in op hun website om een eerste consult vast te leggen of vragen te stellen.