AV media
Image default
Vakantie

Een luxe vliegtuigmaatschappij met alles erop en eraan

Op reis gaan, dat is altijd fijn. Maar ergert u zich ook vaak aan de drukte op de luchthaven en in het vliegtuig zelf? Vindt u de service aan boord van verschillende vliegtuigmaatschappijen niet veel voorstellen? Lees dan zeker verder! Maak namelijk eens kennis met luxe vliegtuigmaatschappij ASL Fly Executive. Het doel van deze luchtvaartmaatschappij is om u in stijl naar uw vakantiebestemming te brengen, zonder dat u last heeft van drukte en slechte service. Hieronder ontdekt u meer over de stijlvolle vluchten zelf en over de vakantiebestemmingen.

Wat u kunt verwachten van een reis met deze vliegtuigmaatschappij

Met luxe vliegtuigmaatschappij ASL Fly Executive kunt u het Europese luchtruim verkennen. Tijdens de wintermaanden kunt u met de organisatie naar het prachtige Innsbruck reizen. Vanaf eind juni tot eind augustus kunt u naar het paradijselijke Ibiza vliegen. Begin september zijn er vluchten naar Cannes en eind september kunt u naar Bazel vliegen. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om naar Ibiza te reizen, dan kunt u opteren voor een pakketreis, inclusief hotel of voor enkel de vluchten. Tijdens de vlucht zelf reist u met maximum 30 andere passagiers en heeft u 92 centimeter beenruimte in plaats van 78 centimeter. De aangepaste drankenservice en het vertrek vanuit de Protocol Terminal in Brussel maken van uw reis vanaf het begin een geweldige ervaring. Geniet met andere woorden van een exclusieve vlucht in alle luxe!

Ontdek meer over deze exclusieve luchtvaartmaatschappij

Wilt u meer weten over luxe vliegtuigmaatschappij ASL Fly Executive? Of wilt u tickets boeken bij deze organisatie? Bezoek dan zeker eens de website van deze luchtvaartmaatschappij. U leest er meer over de bestemmingen en de vluchten. Bij vragen, kunt u de organisatie altijd contacteren. De medewerkers staan alvast klaar om u te helpen. Ze nemen bovendien graag de tijd om al uw vragen uitgebreid te beantwoorden.