AV media
Image default
Vakantie

Reserveer comfortabel vervoer voor uw dagreizen

Bent u op zoek naar comfortabel vervoer voor uw dagreizen in en rond West-Vlaanderen? Dan zit u goed bij De Reisvogel uit Waregem. Deze vervoersspecialist houdt zich al sinds 1929 bezig met vervoer en is daarom dé dienstverlener voor bus- en dagreizen. U kunt hier terecht voor vervoer in al zijn vormen en maten. Bent u op zoek naar een bus voor de schoolreis van uw klas? Of organiseert u een verrassingsreis voor uw ouderenorganisatie en heeft u nood aan comfortabel vervoer? Bij deze expert bent u aan het juiste adres!

Voor ieder reisgezelschap een geschikte autocar

Deze vervoersspecialist heeft een wagenpark van 13 autocars en 20 ervaren chauffeurs die u veilig vervoeren tijdens uw dagreizen. De professionele chauffeurs zijn al op heel wat leuke bestemmingen geweest en kunnen u zeker een locatie aanraden als u niet goed weet waar u naartoe wilt gaan. Deze reisexperts leiden u graag rond op hun favoriete bestemmingen, zodat ook u de meeste wonderbaarlijke plaatsen leert kennen. Deze specialist heeft voor elk reisgezelschap een geschikte autocar ter beschikking. De bussen zijn uitgerust met een wc, een tv en in sommige gevallen een koffiebar. Dit maakt dat de moderne en ruime autocars van deze reisspecialist uiterst geschikt zijn voor lange dagreizen of meerdaagse reizen. Het enige wat u moet doen, is de bus opstappen en genieten van de rit. Aan comfort geen gebrek in de bussen van deze reisspecialist.

Boek uw vervoer bij de medewerkers

De Reisvogel uit Waregem staat klaar om u te vervoeren tijdens uw dagreizen in en rond West-Vlaanderen. Wilt u weten wat deze vervoersspecialist voor u kan betekenen? Neem dan contact op met de ervaren medewerkers. Zij staan steeds voor u klaar. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen zodat u op voorhand een idee heeft over de prijzen. Heeft u uw volgende bestemming al uitgekozen?

https://www.reisvogel.be/