AV media
Image default
Woning en Tuin

Vertrouw op deze specialist voor prachtige zwemvijvers of een weelderig groendak

Om de toekomst van deze planeet te waarborgen is het van groot belang om op zoek te gaan naar groene en ecologische oplossingen. Bij het bouwen van een huis of een ander soort gebouw wil je daarom rekenen op duurzame technieken en toepassingen. In harmonie met de omgeving wil je je uitstoot zo laag mogelijk houden en tegelijkertijd een constructie neerzetten waar u voor lange tijd op kunt rekenen. Het aanleggen van zwemvijvers of de implementatie van een groendak zijn enkele voorbeelden hiervan. Bij Ecoworks uit Vilvoorde reken je op een vakkundige installatie van dit soort toepassingen. Zij zijn werkelijk de specialisten in allerlei verschillend ecologische bouwtoepassingen en werken op basis van maatwerk.

Waarom zou je gaan voor een van de zwemvijvers?

Zwemvijvers zijn bijzonder populair bij mensen die op een ecologische en duurzame manier over een zwemplaats in hun tuin willen beschikken. Een zwemvijver is voornamelijk ideaal omdat deze zichzelf onderhouden en zuiver blijven zonder het gebruik van chloor of andere chemische middelen. Daarnaast blijft het ook onopvallend in de tuin en zet het in op meer groenbeleving. Bij Ecoworks kies je daarom uit een organische of moderne zwemvijver, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Je krijgt altijd een oplossing op maat en rekent op vakwerk van specialisten.

Fleur je je woning op met een groendak

Een groendak is de ideale manier om wat extra groen en weelderigheid te realiseren bij je woning. Ook hier zijn tevens veel oplossingen mogelijk bij Ecoworks zoals een daktuin of een waterretentiedak. De voordelen zijn onmiskenbaar en daarbij zorg je ook nog eens voor extra zuurstof in de lucht. Of je nu een van de types zwemvijvers wilt laten installeren of een groendak wenst; voor beide opties ben je altijd aan het juiste adres bij Ecoworks. Neem daarom vandaag nog contact met hen op.