AV media
Image default
Zakelijk

Reviews: de visitekaart voor uw zaak!

Misschien heeft u er niet zo bij stilgestaan, maar de reviews van uw klanten zijn erg belangrijk. Zowel positieve als negatieve reviews kunnen gevolgen hebben voor uw onderneming. U wilt als ondernemer natuurlijk het liefst dat alle reviews positief zijn, en dit kunt u waarborgen door voor de best mogelijke service te zorgen. Hoe belangrijk zijn reviews nu eigenlijk en wat kan dit betekenen voor uw bedrijf? Reviews zijn ook wel het visitekaartje van uw bedrijf, en deze moet vanzelfsprekend zo positief mogelijk zijn, zodat dit ook positieve gevolgen heeft voor uw bedrijf. Hoe denken klanten over uw bedrijf? Lees de ervaringen en reviews van consumenten hier.

 

De gevolgen van een positieve review

Een positieve review is een prettig visitekaartje voor uw bedrijf. Wanneer klanten een goede review achterlaten over uw bedrijf,  kan dit andere mensen aansporen om een aankoop bij uw bedrijf te doen. Dit betekent dus ook dat meer mensen uw website zullen bezoeken en dit zorgt er weer voor dat uw website hoger in Google komt te staan. Uiteindelijk zullen dan steeds meer mensen uw website vinden en hier iets bestellen.

 

Een negatieve beoordeling

Een positieve review heeft dus heel wat goede gevolgen in het vooruitzicht. Maar wat kan een negatieve review betekenen? Wanneer veel mensen ontevreden zijn en dit uiten op het internet, kan dit ervoor zorgen dat uw bedrijf niet goed bekend staat. Dit is natuurlijk niet wat u wilt als ondernemer. Bekijk wat uw klanten vinden van uw bedrijf en speel hier op in!