AV media
Image default
Dienstverlening

Voorkom oplopende materiële en immateriële schade door een systeem met blusschuim

Wilt u er graag voor zorgen dat uw bedrijf of onderneming zo veilig mogelijk is ingericht? Dan is het niet alleen verstandig, maar ook verplicht om systemen aan te schaffen waarmee u een mogelijke brand kunt bestrijden, zoals blusschuim. Voorkom materiële en immateriële schade door uzelf de mogelijkheid te geven om snel in te grijpen in het geval van onvoorziene omstandigheden, zoals een brand.

Wat zijn de voordelen van blusschuim en wat kunt u ermee?

Blusschuim is de enige mogelijkheid om vloeistofbranden te bestrijden. Zo is het hoogwaardige Firedos mengsysteem een van de beste systemen voor het bestrijden van vloeistof- en andere soorten brand. Wanneer het wordt aangesloten op de vaste bluswaterleiding in bijvoorbeeld een pompkamer of blusvoertuig, is het een uiterst efficiënte manier van brandbestrijding. Stel zelf het schuimpercentage in tussen 0,3 en 0,6 procent en de druk die op de slang mag staan, want het is mogelijk om bij ieder drukpercentage schuimvorming te krijgen. Een ander groot voordeel is dat het systeem niet na gebruik gespoeld hoeft te worden. Wilt u graag een van deze systemen aanschaffen of juist een controle laten uitvoeren aan uw huidige blussysteem? Neem dan contact op met de experts van Fire Security.

Veilig aan de slag met de hulp van een expert

Bij Fire Security mag u rekenen op de gespecialiseerde kennis van de experts. Door jarenlange ervaring weten zij precies wat ze u moeten adviseren over de verschillende soorten brandwering, zoals blusschuim. Alleen de VCA-certificering van dit bedrijf geeft al zekerheid dat u een samenwerking aangaat met professionals die weten hoe veilig en gezond werken plaats moet vinden. Deskundigheid en betrouwbaarheid achten zij dan ook erg belangrijk. Neem contact op met deze experts voor meer informatie over brandbestrijding in uw bedrijf of organisatie, zodat u en uw werknemers veilig aan de slag gaan.

https://firesecurity.be/