AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

Waar staat een springkasteel te huur?

Woont u in de provincie Antwerpen en zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor tentenverhuur of waar een leuk springkasteel te huur staat? Klop dan eens aan bij Springking. Dit bedrijf heeft alles in huis om van uw feestelijke gelegenheid een succes te maken. Naast tenten en springkastelen hebben ze ook (dans)vloeren, suikerspinmachines en zelfs meubilair voor in de tent. Zo huurt u alles wat u voor het feest nodig heeft bij één bedrijf. Zo weet u zeker dat u alles in huis heeft. En ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat de kinderen zich gaan vervelen. Een springkasteel op een feestje is namelijk de droom van ieder kind.

Luxe tentenverhuur in de provincie Antwerpen

Er zijn verschillende soorten tenten te huren bij dit gezellige bedrijf. Voor iedere wens is er een tent die daarbij aansluit. Van een partytent tot een luxe dometent waar tot ruim 200 man in kan. Zo weet u zeker dat iedereen droog kan blijven staan, mocht het weer opeens omslaan. Maar ook voor de kleinere feesten en partijen hebben ze een tent. De kleinste partytent is al geschikt voor ongeveer 25 mensen. Ook is er een ruime keuze aan springkastelen. U heeft onder andere keuze uit de volgende thema’s:

  • Olifant multiplay
  • Western multiplay
  • Kasteel multiplay
  • Brandweer multiplay
  • Verschillende dieren springkastelen

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in de tentenverhuur van dit bedrijf dat gevestigd is in de provincie Antwerpen? Of heeft u een keuze gemaakt voor een springkasteel dat te huur staat en wilt u graag reserveren? Dan is het erg gemakkelijk om even contact op te nemen met dit bedrijf. Ze helpen u snel en goed. Plus, het is ook erg gemakkelijk om een offerte aan te vragen, als u meer dan één ding wilt huren. Het personeel is erg aardig en ze helpen altijd erg vriendelijk.

https://springking.be/