AV media
Image default
Zakelijk

Jouw bedrijf ook online op de kaart zetten? Zo doe je dat

Als bedrijf kan jouw aanwezigheid eigenlijk niet meer ontbreken in de online wereld. Het is handig om jezelf online te laten zien. Hier kun je nieuwe klanten mee werven, maar ook contact behouden met bestaande klanten en deze nog meer aan je binden. Maar hoe zet je jouw bedrijf online nou goed op de kaart? En waar moet je dan allemaal rekening mee houden. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet!

Een website

Het begint natuurlijk allemaal bij een eigen website van jouw bedrijf. Zorg dat je een mooie website laat maken, waar je goed je bedrijf mee kan promoten. Een oude website zorgt voor minder vertrouwen bij nieuwe klanten. Een website die er goed uitziet en waar potentiële klanten veel informatie kunnen vinden, is veel aantrekkelijker. Zorg ook dat al je contactgegevens goed staan aangegeven op de website, zodat mensen makkelijk contact met je kunnen opnemen. Een idee is bijvoorbeeld ook een online contactformulier. Daarnaast is het handig als mensen weten waar je je bevind.

Social media

Sociale media zijn ook steeds belangrijker geworden voor bedrijven. Het is belangrijk om hier actief op te zijn en een groep volgers op te bouwen. Dit straalt ook weer betrouwbaarheid uit. Via de sociale media kun je mensen informeren over jouw diensten en ze naar je website lokken. Ook kun je bestaande klanten herinneren aan jouw bestaan en ze binden aan je. Doordat klanten zo af en toe een post van je zien, zullen ze je onthouden. Sociale media marketing via Facebook en Instagram zijn dus belangrijk om jouw bedrijf online op de kaart te zetten.

Google Mijn Bedrijf

Zorg daarnaast dat je ook terug te vinden bent via Google mijn bedrijf. Als mensen je zoeken via Google kom je dan naar boven met veel meer informatie. Mensen kunnen hier reviews over je bedrijf schrijven, via Google Maps zien ze je locatie en je kunt ze foto’s laten zien. Ook kun je ze op deze manier weer doorsturen naar je website. Heel handig dus.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om jouw bedrijf online te promoten. Hopelijk heb je wat aan deze tips en veel succes gewenst!