AV media
Image default
Entertainment

Huur een tent en uw feest wordt gegarandeerd een succes!

Organiseert u binnenkort een feest? Bijvoorbeeld een tuinfeest, een bruiloft of een compleet festival? Huur dan zeker een tent! Dan staan uw gasten immers droog en uit de wind en de zon. Wat het weer dan ook is, uw feest kan altijd doorgaan. Dat is natuurlijk het belangrijkste, al biedt een tent nog veel meer voordelen. Het is comfortabele plaats om te kletsen en te dansen, eventueel tot diep in de nacht. Een tent geeft, zeker met de versiering en verlichting, een feestelijke sfeer en tovert iedere locatie dan ook om in een feestparadijs. Ook beschermt een tent zaken als geluidsinstallaties, computers en koelkasten tegen weersinvloeden. Met een tent creëert u dus een ideale feestlocatie waar u en uw gasten van alle gemakken voorzien zijn.

Keuze uit verschillende feesttenten

Wanneer u een tent wilt huren, kunt u bij 2VRent kiezen uit verschillende feesttenten. Denk bijvoorbeeld aan een sailcloth tent. Dit type tent heeft houten palen en een speciaal ontwikkeld tentzeil. De tent heeft een romantische uitstraling en is dan ook ideaal voor een trouw- of verlovingsfeest. Daarnaast biedt deze tentspecialist ook verschillende startenten en stretchtenten aan in verschillende kleuren en formaten. Zo vindt u hier zeker de ideale tent voor uw feest.

Ook voor vloeren, verlichting en verwarming

Bij de huur van een tent komt vaak meer kijken dan enkel de tent zelf. Om de feestlocatie echt compleet te maken heeft u namelijk ook een tentvloer nodig. Daarmee beschermt u de ondergrond en zorgt u ervoor dat de gasten droge voeten houden. Ook verlichting mag niet ontbreken en bij koud weer, of frisse zomeravonden, is verwarming ook noodzakelijk. Al deze extra’s voor feesttenten huurt u ook eenvoudig bij 2VRent.

Een uitstekende service

Huur een tent die bij uw feest of evenement past en uw feestlocatie heeft meteen een goede basis! 2VRent zorgt ervoor dat de tent veilig wordt opgezet en na het feest ook weer veilig wordt opgeruimd. Zo geniet ook u optimaal van de gezelligheid.