AV media
Image default
Entertainment

Voor alle evenementen kan u op deze verhuur vertrouwen

Feestmaterialen gaan veel verder dan alleen de feesttenten die te huur zijn. Evenementen zoals communiefeesten of huwelijken kunnen bijvoorbeeld niet zonder de verhuur van een goede lichtinstallatie of mooie stoelen. U kan daarom bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten allerlei producten huren samen met de feesttenten die zij te huur hebben staan. Ze komen deze materialen voor u installeren en plaatsen. Zo bent u altijd zeker dat alles correct geïnstalleerd is.

Bar- en tapinstallatie

Als u een professionele bar wilt huren, neemt u het best een kijkje tussen de tapinstallaties van Martens Evenementen Service in Hoogstraten. Deze verhuur heeft namelijk alles dat u nodig heeft voor geslaagde evenementen. Ze verhuren nu eenmaal al meer dan tien jaar allerlei tapinstallaties. Deze zijn onmisbaar als u een feest wilt organiseren. U kan toch niet uw gasten met dorst naar huis sturen? Dankzij deze ervaren onderneming hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken hierover. Zij houden rekening met de hoeveelheid gasten die komen en het soort feest dat u organiseert om de juiste tapinstallatie aan te bieden. Deze experten hebben dan ook verschillende installaties voor u om uit te kiezen. Heeft u bijvoorbeeld een plooitoog nodig of is een dubbele tapinstallatie toch meer wat u zoekt? Ze hebben zelfs een moderne loungetoog met ingebouwde verlichting. Welke bar u ook van deze verhuur kiest voor uw evenementen, zij helpen u altijd graag met de installatie ervan.

Geniet van een feest zonder zorgen

Martens Evenementen Service biedt duidelijk heel wat meer dan de feesttenten die ze te huur hebben. Ga dus zeker eens langs in Hoogstraten om nog meer materialen zoals hun kwaliteitsvolle togen te ontdekken. Met hun hulp organiseert u zo altijd een feest zonder zorgen. U kan hen bovendien elke werkdag telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Blijf dus zeker niet met uw vragen zitten.