AV media
Image default
Entertainment

De voordelen van het gebruik van een Playstation kaart

De PlayStation kaart is het perfecte cadeau voor gamers. In de PlayStation Store heb je toegang tot meer dan 1.000 games en add-ons om te downloaden of te streamen. Met Sony Entertainment Network heb je ook toegang tot een enorme bibliotheek met films en tv programma’s. Het is ook gemakkelijk om je PlayStation kaart te gebruiken. Je kunt gewoon naar de winkel gaan op je console of pc, selecteren wat je wilt uit een brede selectie van games, muziek, films en t -programma’s en het vervolgens kopen met je PlayStation kaart. Je zult nooit problemen hebben om iets nieuws te vinden, omdat er zoveel opties beschikbaar zijn.

Gemak

Het meest voor de hand liggende voordeel van het gebruik van een PlayStation kaart is het gemak. Je kan jouw kaart overal, altijd en voor elk bedrag gebruiken. Kies uit een verscheidenheid aan vooraf geladen coupures of koop er een die nog geen waarde heeft. Je kunt dit doen door een fysieke kaart te kopen bij een winkel bij jou in de buurt of online via de PlayStation website.

Veiligheid

PlayStations zijn niet gekoppeld aan je bankrekening of creditcard. Voor de PlayStation Store hoef je namelijk geen persoonlijke gegevens in te vullen. Je kunt een PlayStation cadeaubon gebruiken. Dit brengt je veiligheid op geen enkele manier in gevaar. Je bank- of creditcard account wordt ook niet beïnvloed als je items uit de PlayStation Store gaat kopen. Als je besluit om een item met een PlayStation cadeaubon te kopen, wordt dit als tegoed op je account verrekend en bij aankopen direct van dat saldo afgeschreven.

Beloningspunten

De PlayStation Store beloont je met een puntensysteem, waarmee je games en andere goederen kunt kopen. Het beloningsprogramma heet PlayStation Plus en geeft je bonuspunten voor aankopen die met je Playstation Card zijn gedaan. Je kunt ook bonuspunten verdienen als je lid bent van een ander loyaliteitsprogramma, zoals Gamefly of EA Access. Punten worden automatisch aan jouw account toegevoegd wanneer je online of in de winkel een kaart koopt.

Makkelijke toegang

Je kunt in-game aankopen met je Playstation kaart gebruiken om games, films en meer te kopen.  Je kunt deze kaart ook gebruiken op elke Playstation Store locatie door het land. De Playstation Store maakt het gemakkelijk om nieuwe games en films te vinden die te koop zijn. Ze bieden een breed scala aan betaalmethoden, waaronder creditcards en PayPal rekeningen. Op deze manier kan iedereen genieten van zijn producten zonder zich zorgen te maken of hij op dat moment genoeg geld bij de hand heeft.