AV media
Image default
Aanbiedingen

Accessoires voor je nieuwe smartphone

Een nieuwe smartphone aankopen is altijd een leuk gevoel. Wanneer je hem uit de doos haalt en voor de eerste keer opzet, lijk je terug een kind dat nieuw speelgoed heeft gekregen. Vandaag de dag zijn de nieuwste smartphones ook een dure aangelegenheid. Daarom is het belangrijk dat je er zorg voor draagt met de juiste accessoires.

 

Zorg voor voldoende bescherming

 

Wie een nieuwe gsm koopt, koopt meestal ook een hoesje erbij. Je hebt tegenwoordig verschillende soorten hoesjes die zowel de voorkant als de achterkant van je gsm kunnen beschermen. Hou er wel rekening mee dat deze meestal niet passen wanneer je ook een glas hebt geplaatst op je scherm. Zodra een nieuwe gsm wordt gelanceerd, heb je al na een aantal dagen de eerste aankondigingen van bijpassende hoesjes. Het meest recente voorbeeld was natuurlijk de aankondiging van de iPhone 14 serie. Je kan nu ook meteen bij je aankoop een hoesje bijkopen, of het nu een iPhone 14 Plus is of als je op zoek bent naar iPhone 14 Pro Max hoesjes.

 

Wanneer je ervoor kiest om een iPhone 14 Pro Max hoesje te kopen dat enkel maar de achterkant beschermt, wordt het ook aangeraden om een bescherming voor je scherm zelf te kopen. Hier heb je meestal de keuze tussen glas en een folie uit plastic. Glas is duurder in aankoop, maar beschermt veel beter dan de folie. Als je je gsm zou laten vallen op je scherm, is de kans nog relatief groot dat je toch een barst hebt wanneer je kiest voor de folie. Bij een bescherming uit glas zal eerder de bescherming zelf barsten, maar dit kan je heel eenvoudig verwijderen en terug vervangen door een nieuwe bescherming. 

 

Wil je graag nog extra bescherming, dan kan je ook verschillende verzekeringen afsluiten die je in sommige gevallen een nieuw toestel aanbieden bij bijvoorbeeld diefstal of andere schade. 

 

Verschillende manieren van opladen 

 

Bij veelvuldig gebruik van je gsm moet je hem bijna dagelijks opladen. Ook wanneer je veel onderweg bent, is het belangrijk dat je niet zonder batterij valt. Daarom bestaan er vandaag de dag verschillende manieren om je gsm op te laden. De klassieke versie is natuurlijk een oplader met kabel, maar steeds meer mensen kiezen ook voor een draadloze oplader. Je moet je gsm enkel maar op de oplader leggen en hij begint al op te laden. Het voordeel hiervan is dat je eender waar je gsm kan opladen en niet afhankelijk bent van een stopcontact. Voor lange autoritten heb je ook speciale autoladers waarin je een kabel kan steken om zo je gsm op te laden. Een andere mogelijkheid is dan weer het gebruik van een powerbank. Dit is een soort draagbare batterij die je overal kan meenemen. 

 

Er zijn met andere woorden verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je nooit zonder een lege batterij zal vallen.