AV media
Image default
Hobby en vrije tijd

Sportief in de weer zijn op een zwemfeestje

Wanneer u een kinderfeestje organiseert, kiest u vaak uit vele verschillende opties. Als allerbelangrijkste wilt u natuurlijk dat de kinderen plezier hebben en fijn met elkaar spelen. Daarnaast zou u graag hebben dat dit op een sportieve manier gebeurt. Misschien zoekt u meteen ook een eetgelegenheid vlakbij de activiteit zodat de feestvierders snel en makkelijk kunnen smullen van lekkere gerechten. Bij ’t Zwemkaffee combineert u al deze elementen met een spetterend zwemfeestje. Op basis van verschillende arrangementen stelt u dan een kinderfeestje samen zoals u dat graag had gezien aan bijzonder scherpe prijzen.

Laat al de kinderen heerlijk zwemmen en eten

De locatie van ’t Zwemkaffee is vlakbij het Stedelijk Zwembad van Geel. Wanneer u een zwemfeestje organiseert, moet u altijd wel eerst een feestje boeken bij het zwembad zelf, aangezien dat niet inbegrepen is in de arrangementen. Tijdens of na het zwemfeestje kunt u dan bij de brasserie terecht voor de smakelijke versnaperingen. Daarbij kunt u kiezen uit vier opties, namelijk een Hotdog, Bicky, Frietjes & Curryworst of Pizza Party. Bij elk arrangement krijgt u dan desbetreffende maaltijd, aangevuld met een frisdrankje en een ijsje of zakje chips. Heeft u als organisator zelf eerder zin in iets anders? Dan kiest u een van de vele gerechten op het uitgebreide menu van ’t Zwemkaffee zelf.

Regel eenvoudig een onvergetelijk zwemfeestje

Bij een zwemfeestje hoeft het natuurlijk niet altijd om een kinderfeestje te gaan. Als activiteit voor een jeugdbeweging zijn deze arrangementen ook uitstekend geschikt. De prijzen worden hierin ook steeds aantrekkelijker naargelang het aantal deelnemers oploopt. Er zijn dan ook aparte aanbiedingen voor verenigingen waarbij u evenzeer geniet van de selectie aan dranken en etenswaren van de brasserie. Regel daarom heel gemakkelijk een zwemfeestje voor uw gezelschap bij ’t Zwemkaffee en laat de groep, groot of klein, sportief en zorgeloos genieten.

https://www.tzwemkaffee.be/