AV media
Image default
Banen en opleidingen

Heb je commercieel talent?

Technisch commercieel medewerker – Herentals

Tijdelijk werk,
Interim,
Projectbasis
Voltijds

Onze klant is actief in de Retail sector, gespecialiseerd in sanitair en ventilatie.
Ze zijn gesitueerd in landstreek Herentals.

Jouw verantwoordelijkheden de verantwoordelijkheden voor deze functie zijn:

Je luistert naar de noden van de clixebnt en stelt zo de juiste componenten en materialen gezamenlijk je stelt offertes op voor maatwerk je plant interventies in en beantwoordt alle technische vragen van klanten en collega’s je luistert naar vragen/opmerkingen van kanten en stelt de beste oplossing voor je werkt nauw gezamenlijk met de leveranciers je houdt de klanten ten alle tijden up-to-date jouw profiel de voorwaarde kwalificaties voor deze functie zijn:

Je hebt een technische en commerciële decor bouwkundige plannen hebben geen geheimen voor je! Je activa een bachelorsdiploma of gelijkwaardig door ervaring je hebt een zeer goede kennis frans. kennis engels en/of duits is een plus! Je werkt vlot met ms office je bent leergierig, commercieel ingesteld en een harde persoon je kan je flexibel opstellen ons aanbod je komt terecht in een boeiende bedrijf waarbij je deel zal uitmaken van een geestdriftig team. het betreft een voltijdse functie en je lancering op uitzendbasis. je kan tellen op een marktconform loon completeren met maaltijd- en ecocheques en 10 adv-dagen.

Je bent meteen beschikbaar en kijkt uit naar een nieuwe oproep op professioneel vlak? aarzel dan niet en reageer nu met het referentienummer : 11452862!

Onze collega ’s nuttigen zo snel voorstelbaar aansluiting met je op!

https://www.nieuwejobs.com/job/q/commercieel.html